Amsterdam lufthavnBilleje Amsterdam lufthavn

Amsterdam Airport Schiphol (AMS), uformelt kendt som Schiphol Airport, er den største internationale lufthavn i Nederlandene. Den ligger 9 km sydvest for Amsterdam i kommunen Haarlemmermeer i det nordlige Holland.

Amsterdam er hovedstaden i Holland og er også kendt som “Nordens Venedig” takket være sit kanalsystem, som er på UNESCO’s verdensarvsliste.

Amsterdams vigtigste museer ligger på Museumplein (museumspladsen) på den sydvestlige side af Rijksmuseum. Den blev skabt i sidste fjerdedel af det 19. århundrede på baggrund af den tidligere verdensudstilling. Den nordøstlige del af pladsen er afgrænset af det store Rijksmuseum. Foran Rijksmuseum er der en lang dam. Om vinteren forvandles den til en skøjtebane. Den nordvestlige del af pladsen er afgrænset af Van Gogh-museet, House of Bols Cocktail & Genever Experience og Coster Diamonds. Museumspladsens sydvestlige grænse er Van Baerlestraat, som er en vigtig gennemfartsvej i denne del af Amsterdam. Concertgebouw ligger på den anden side af pladsen.

Rijksmuseum har den største og vigtigste samling af klassisk hollandsk kunst. Dens samling består af næsten en million genstande. Den kunstner, der er nærmest forbundet med Amsterdam, er Rembrandt, hvis værker og hans elevers værker kan ses på Rijksmuseum. Van Gogh-museet er også berømt for sin samling af malerier af giganten. Ved siden af Van Gogh-museet ligger Stedelijk Museum. Dette er Amsterdams vigtigste museum for moderne kunst.

Amsterdam har mange andre museer i hele byen. Fra små museer som Verzetsmuseum (Modstandsmuseum), Anne Franks Hus og Rembrandts husmuseum til større museer som Tropenmuseum (Tropisk Museum), Amsterdam Museum (tidligere kendt som Amsterdam History Museum). Amsterdam Hermitage og Joods Historisch Museum (jødisk historisk museum) er også værd at nævne. Nemo i moderne stil er stedet for børnevenlige videnskabelige udstillinger.

Amsterdam er festivalhovedstad og er vært for næsten 150 festivaler om året. Disse omfatter konge- og dronningedagen og den hollandske kunstfestival. Så det er et besøg værd i en by, der lover at være fyldt med aktiviteter.

Discover Cars i mere end 150 lande hjælper dig med at finde den rigtige bil til den bedste pris. 24-timers kundeservice er tilgængelig på 12 sprog hver dag i ugen via chat, telefon eller e-mail.

TIP: Sørg for, at din rejse er behagelig, vær fuldstændig beskyttet, når du lejer en bil, vælg fuld forsikring!

Vælg mellem eksklusive biludlejningsaftaler, book på forhånd i lufthavnen!

Søg, Sammenlign og Spar op til 70%! ✓ Ingen skjulte omkostninger ✓ Ingen reservationsgebyrer ✓ Gratis afbestilling. Stort valg, 500+ Trusted Udbydere, stærkt anbefalet af vores kunder.