Barcelona lufthavnBilleje Barcelona lufthavn

Barcelona Lufthavn, officielt kendt som Barcelona-El Prat Lufthavn, er en international lufthavn kun 12 km sydvest for det centrale Barcelona, ​​​​hovedlufthavnen i Catalonien.

Der er så mange attraktioner i Barcelona, ​​at det er svært at beslutte, hvor du skal starte din sightseeing. Museer, pladser, kirker, haver, modernistiske bygninger, opdag hovedattraktionerne i Cataloniens kunstneriske og kulturelle hovedstad.

Den storslåede og stadig ufærdige kirke La Sagrada Familia, designet i 1882 af Antoni Gaudi, er altid øverst på listen over de mest populære attraktioner. Originaliteten og størrelsen af ​​designet tiltrækker mere end 3 millioner besøgende om året. Denne unikke og betagende bygning er Barcelonas mest berømte turistattraktion og en af ​​de mest besøgte destinationer i Spanien. Det er bestemt værd at købe dine billetter på forhånd, især i højsæsonen for turister.

Et andet modernistisk mirakel designet af Antoni Gaudí er Casa Batlló, bygget til Batlló-familien i det 19. århundrede. Bygningens usædvanlige udseende er rig på kurver, former og har en speciel teglfacade.

Parc Guell er et UNESCOs verdensarvssted, og et af Gaudís mest kultiverede værker er en af ​​Barcelonas mest populære udendørsattraktioner. Picasso-museet er Barcelonas mest berømte museum. Pablo Picasso blev født i Malaga i det sydlige Spanien, men Picasso-familien flyttede til Barcelona i 1895 og Picasso levede indtil 1904.

La Rambla er uden tvivl Barcelonas mest berømte gade, en gåtur værd. La Rambla starter på det centrale Plaza Catalunya og slutter ved Columbus-monumentet ved Port Vell, med caféer, restauranter og butikker.

Discover Cars i mere end 150 lande hjælper dig med at finde den rigtige bil til den bedste pris. 24-timers kundeservice er tilgængelig på 12 sprog hver dag i ugen via chat, telefon eller e-mail.

TIP: Sørg for, at din rejse er behagelig, vær fuldstændig beskyttet, når du lejer en bil, vælg fuld forsikring!

Vælg mellem eksklusive biludlejningsaftaler, book på forhånd i lufthavnen!

billeje Fort Lauderdale lufthavn, billeje Sevilla lufthavn, billeje Ibiza lufthavn, billeje Marseille lufthavn

Søg, Sammenlign og Spar op til 70%! ✓ Ingen skjulte omkostninger ✓ Ingen reservationsgebyrer ✓ Gratis afbestilling. Stort valg, 500+ Trusted Udbydere, stærkt anbefalet af vores kunder.