Benidorm

Benidorm

Benidorm er et af Spaniens mest populære badebyer på den vestlige middelhavskyst. Beliggende langs den berømte Costa Blanca blev den forvandlet fra en lille fiskerby til en international ferieby i 1960’erne. Med perfekt vejr året rundt, lange sandstrande og et livligt natteliv har Benidorm alt, hvad du kan ønske dig på din ferie.

Benidorm har seks kilometer smukke sandstrande, som er blevet tildelt EU’s blå flag for deres renhed og kvalitet. I højsæsonen har Benidorm en enorm festivalatmosfære, der varer i flere måneder, men uden for højsæsonen er det ret roligt. Hundredvis af restauranter og barer, byens fire store forlystelsesparker og et væld af udendørs aktiviteter sikrer, at disse måneder også er fyldt med sjov og afslapning. Benidorm er også et godt udgangspunkt for at udforske Costa Blanca-regionen.

Nærliggende byer som Alicante, Murcia og Valencia ligger også inden for rækkevidde. De fleste internationale rejsende, der ønsker at udforske Costa Blanca, ankommer til lufthavnen i nabolandet Alicante, som ligger tæt på feriebyen Benidorm. Lufthavnsbusserne kører døgnet rundt hele året rundt, men hvis du booker en lejebil på forhånd, kan det gøre din rejse og udforskning af Costa Blanca endnu nemmere. Afstand Alicante Benidorm

TIP: Undgå at vente og stå i kø, book på forhånd i lufthavnen!

Søg, Sammenlign og Spar op til 70%! ✓ Ingen skjulte omkostninger ✓ Ingen reservationsgebyrer ✓ Gratis afbestilling. Stort valg, 500+ Trusted Udbydere, stærkt anbefalet af vores kunder.

billeje Lanzarote lufthavn, billeje Gran Canaria lufthavn, billeje Malaga lufthavn, autóbérlés Benidorm, billeje Alicante lufthavn