Chania lufthavnBilleje Chania lufthavn

Chania “Daskalogiannis” International Airport (IATA: CHQ) ligger nær Souda-bugten på Akrotiri-halvøen på Kreta i Grækenland og betjener byen Chania.

Byen Chania er opdelt i to dele: den gamle bydel og den moderne by, som er den største af dem. Den gamle bydel ligger ved siden af den gamle havn, og byen er organiseret omkring den. Den var tidligere omgivet af de gamle venetianske fæstningsværker, som begyndte at blive bygget i 1538.

I byen er der mange museer, kunstgallerier, teater og musik. De vigtigste museer i Chania er. Det historiske arkiv er et must for historieelskere og er det næststørste arkiv i Grækenland. Det kretensiske søfartsmuseum er en anden særlig attraktion, som ligger i den gamle bydel. Det kommunale kunstgalleri er en sand fornøjelse for kunstelskere og er et vigtigt galleri med græsk maleri. I den gamle bydel ligger også den byzantinske samling, som anbefales til historieelskere. Eleftherios Venizelos’ hus, kemi-museet, museet for skoleliv og typografimuseet er også åbne for besøgende.

Byen byder på mange andre seværdigheder og attraktioner. Disse omfatter klokketårnet i den gamle bydel, Sankt Rocco-kirken i Splantzia, den ortodokse katedral, Evangelistria-kirken, statuen af Frans af Assisi foran den katolske kirke i Chania og Firkas-fæstningen, som også ligger i den gamle bydel.

Teater- og musikscenen er meget vigtig og berømt i byen, og du kan se mange forestillinger, selv under din gåtur. Ud over biograferne er der et væld af caféer, restauranter og barer, især omkring den gamle venetianske havn, Enetiki Tafros og Splantzia Square, men også omkring havnefronten i Koum Kapi og Nea Hora. Om sommeren er der liv i barerne og restauranterne i Platanias og Agia Marina.

Discover Cars i mere end 150 lande hjælper dig med at finde den rigtige bil til den bedste pris. 24-timers kundeservice er tilgængelig på 12 sprog hver dag i ugen via chat, telefon eller e-mail.

TIP: Sørg for, at din rejse er behagelig, vær fuldstændig beskyttet, når du lejer en bil, vælg fuld forsikring!

Vælg mellem eksklusive biludlejningsaftaler, book på forhånd i lufthavnen!

autóbérlés Chania repülőtér, billeje Santorini lufthavn, billeje Milos lufthavn, billeje Karpathos lufthavn, billeje Malta lufthavn

Søg, Sammenlign og Spar op til 70%! ✓ Ingen skjulte omkostninger ✓ Ingen reservationsgebyrer ✓ Gratis afbestilling. Stort valg, 500+ Trusted Udbydere, stærkt anbefalet af vores kunder.