Faro lufthavnBilleje Faro lufthavn

Faro Lufthavn (FAO), også kendt som Algarve Lufthavn, ligger i den sydlige del af Portugal, kun 4 km vest for Faro. Det er en lille lufthavn, der hovedsagelig betjener passagerer fra marts til oktober. Den åbnede sine døre i 1960’erne, og siden 2010 har Ryanair fået ret til at tilbyde de rejsende rejser til Faro. Der findes populære og velkendte flyselskaber til denne destination.

Faro ligger i den sydligste by i landet og er hjemsted for 40.000 mennesker, og i de omkringliggende områder bor der næsten 65.000 mennesker. Byens navn betyder fyrtårn på portugisisk, og byens sydlige beliggenhed er en god måde at udtrykke dette på. Byens roligere og mere afdæmpede udseende kan i første omgang snyde, for selv om det ikke er en stor by, er der utallige muligheder for at udforske denne perle af Portugal nærmere. Den romersk-katolske katedral i Faro, der blev indviet i det 13. århundrede, betragtes som et nationalt monument i landet.

Den gamle bydel med sin historiske atmosfære er et besøg værd, især på grund af den middelhavsagtige stemning, og bygningerne og husene fra de sidste århundreder er værd at beundre. Du kan også besøge guvernørpaladset, Câmara Kommune og Estoi-paladset. En vigtig begivenhed i det lokale liv er studenterfestivalen, som hvert år arrangeres af studerende fra Algarve Universitet.

Faro-regionen er opdelt i to områder: kysten, som er en del af naturparken, og de dele, der er præget af bjerge og dale. Byen er adskilt fra det nordlige Atlanterhav af floder, laguner og klitter et par kilometer væk, så Faros strande ligger på Ancãohalvøen og Culatra-øen. Strandene er kendetegnet ved sandstrande. I det omkringliggende landskab kan du finde flere lignende strande og kyststrækninger. Der er også flere haver og parker i byen, og du skal ikke være overrasket over at se flamingoer.

Discover Cars i mere end 150 lande hjælper dig med at finde den rigtige bil til den bedste pris. 24-timers kundeservice er tilgængelig på 12 sprog hver dag i ugen via chat, telefon eller e-mail.

TIP: Sørg for, at din rejse er behagelig, vær fuldstændig beskyttet, når du lejer en bil, vælg fuld forsikring!

Vælg mellem eksklusive biludlejningsaftaler, book på forhånd i lufthavnen!

Søg, Sammenlign og Spar op til 70%! ✓ Ingen skjulte omkostninger ✓ Ingen reservationsgebyrer ✓ Gratis afbestilling. Stort valg, 500+ Trusted Udbydere, stærkt anbefalet af vores kunder.