Istanbul lufthavnBilleje Istanbul lufthavn

Istanbul lufthavn (IST) er en af ​​de vigtigste internationale lufthavne i Tyrkiet, kaldet İstanbul Havalimanı på tyrkisk. Det er beliggende i regionen (r) Arnavutköy, tættere på Europa. Al planlagt kommerciel passagertransport blev overført fra Istanbul Ataturk Lufthavn til Istanbul Lufthavn i 2019 med en planlagt kapacitet på 200 millioner passagerer om året i fremtiden.

Istanbul er det økonomiske, kulturelle og historiske centrum i Tyrkiet. Byen blev engang kaldt Byzantium og Konstantinopel. Istanbul er en eurasisk transkontinentale by beliggende ved Bosporusstrædet – dette sund adskiller Europa og Asien – mellem Marmarahavet og Sortehavet. Byen er hjemsted for 15 millioner mennesker, hvilket gør den til den 5. største by i verden og den største i Europa. Meget af Tyrkiets kulturliv er forankret i Istanbul, så tidligt som i 1980’erne og 1990’erne, fra et udpræget kulturelt synspunkt.

Moderne kunstmuseer, herunder İstanbul Modern, Pera Museum, Sakıp Sabancı Museum og SantralIstanbul, åbnede i 2000’erne, og disse institutioner bidrog til byens kosmopolitiske karakter. Ved siden af ​​dem har traditionelle gamle institutioner også været ubrudte og succesfulde foran turister, såsom det arkæologiske museum og museet for tyrkisk og islamisk kunst.

Byen er hjemsted for mange festivaler, såsom Istanbul International Film Festival, International Jazz Festival og Music Festival.

For sjov og afslapning er følgende steder et besøg værd: der er mange messer, en af ​​de mest berømte er Grand Bazaar, som har været i drift siden 1461 og er et af de ældste og største overdækkede markeder i verden. Men Mahmutpasha -basaren eller den egyptiske basar har lignende muligheder.

Restauranter er populære i byen, især for deres fiskeretter. Kumkapınek, der ligger langs Marmarahavet, er forbundet til gågaden med i alt omkring 50 restauranter, hvor du kan smage de lækreste skaldyr.

Istanbul kan også prale af et aktivt natteliv og historiske pubber.

Discover Cars i mere end 150 lande hjælper dig med at finde den rigtige bil til den bedste pris. 24-timers kundeservice er tilgængelig på 12 sprog hver dag i ugen via chat, telefon eller e-mail.

TIP: Sørg for, at din rejse er behagelig, vær fuldstændig beskyttet, når du lejer en bil, vælg fuld forsikring!

Vælg mellem eksklusive biludlejningsaftaler, book på forhånd i lufthavnen!

billeje Larnaca lufthavn, billeje Dubai lufthavn

Søg, Sammenlign og Spar op til 70%! ✓ Ingen skjulte omkostninger ✓ Ingen reservationsgebyrer ✓ Gratis afbestilling. Stort valg, 500+ Trusted Udbydere, stærkt anbefalet af vores kunder.