Koh Samui

Koh Samui

Ko Samui eller Koh Samui er en ø ud for Thailands østkyst. Thailands næststørste ø efter Phuket.

Koh Samuis varierede og interessante programmer venter på besøgende: øen er hjemsted for masser af fantastiske naturlige og menneskeskabte attraktioner.

Det er værd at nævne Ang Thong National Park, en uspoleret øgruppe på 42 øer i Thailandsbugten. Det skjuler bjerge, jungler, hvide sandstrande, vandfald, bugter og søer. Du kan endda tage en dag sejltur fra Koh Samui.

En af dens attraktioner er Big Buddha -statuen og templet, som kan ses på Big Buddha -stranden. De lokale omtaler det som Wat Phra Yai. Det er kendetegnet ved en gylden, 12 meter høj, siddende Buddha-statue.
Et andet interessepunkt er Koh Tao, hvilket betyder Turtle Island. Det lever op til sit navn, da det har et varieret skildpaddeliv og også er et besøg værd for dykning.

Hvis du allerede er her, så tjek Namuang-vandfaldet, den hemmelige Buddha-have og den rustikke fiskerlandsby af historisk betydning.

Billeje Koh Samui

Discover Cars i mere end 150 lande hjælper dig med at finde den rigtige bil til de bedste priser. 24-timers kundeservice er tilgængelig på 12 sprog hver dag i ugen via chat, telefon eller e-mail. Undgå at vente og stå i kø, book din bil nu på forhånd, Koh Samui biludlejning nemt.

TIP: Undgå at vente og stå i kø, book på forhånd i lufthavnen!

Søg, Sammenlign og Spar op til 70%! ✓ Ingen skjulte omkostninger ✓ Ingen reservationsgebyrer ✓ Gratis afbestilling. Stort valg, 500+ Trusted Udbydere, stærkt anbefalet af vores kunder.