Las Palmas lufthavnBilleje Las Palmas lufthavn

Las Palmas er en by på De Kanariske Øer i Spanien. Den nærmeste lufthavn er Gran Canaria Lufthavn (LPA), også kendt som Gando Lufthavn. Den ligger i den østlige del af De Kanariske Øer, i Gando-bugten. Las Palmas ligger 20 km nord for lufthavnen, hvilket gør det nemt og hurtigt at komme dertil. Det er den femte travleste lufthavn i Spanien med hensyn til passagertrafik.

Las Palmas er med sine 380.000 indbyggere den 9. mest befolkede by i Spanien og den centrale by på De Kanariske Øer. Der er flere kendte strande, hvor du kan svømme i Atlanterhavet i din fritid, såsom Playa de Las Canteras, den største strand i byen. Men der er også Playa de Las Alcaravaneras, Playa de la Laja og Playa del Confital.

Du kan også besøge en række museer, teatre og kirker. F.eks. museet for videnskab og teknologi eller museet for moderne kunst. El Museo Canario er et arkæologisk museum, der viser de Kanariske Øers historie fra før kolonitiden. Santa Ana-katedralen er en romersk-katolsk kirke og et af øens mesterværker inden for religiøs arkitektur. Af interesse er også kirken San Juan Bautista. Nestor-museet rummer malerier af den berømte maler Néstor Martín-Fernández de la Torre. Du kan også besøge Pérez Galdós-teatret.

Der er også flere biblioteker i byen. Biblioteksøen, La Biblioteca Simón Benitez Padilla, og Joaquín Blanco-arkivet, som dækker 160 års byhistorie.

Der er mange parker og pladser i byen, f.eks. Parque San Telmo, Plaza de España og Plaza de La Feria, og den botaniske have er også et besøg værd.

Der er også adskillige kulturelle begivenheder at opleve i byen: Las Palmas de Gran Canaria International Film Festival, den kanariske musikfestival, jazzfestivalen og WOMAD (musik-, kunst- og dansefestival) samt karnevalet, et af de mest farverige karnevaler i Spanien, der afholdes hvert år i februar.

Lufthavnstransport til Gran Canaria er også en nem og bekvem løsning til at rejse fra lufthavnen. Uanset om det er en taxa, lufthavnsbus eller privat transport, har vi en løsning, der passer til dit budget. Teamet hos Suntransfers tilbyder en fantastisk service til overkommelige priser til internationale passagerer i Las Palmas lufthavn.

Discover Cars i mere end 150 lande hjælper dig med at finde den rigtige bil til den bedste pris. 24-timers kundeservice er tilgængelig på 12 sprog hver dag i ugen via chat, telefon eller e-mail.

TIP: Sørg for, at din rejse er behagelig, vær fuldstændig beskyttet, når du lejer en bil, vælg fuld forsikring!

Vælg mellem eksklusive biludlejningsaftaler, book på forhånd i lufthavnen!

Søg, Sammenlign og Spar op til 70%! ✓ Ingen skjulte omkostninger ✓ Ingen reservationsgebyrer ✓ Gratis afbestilling. Stort valg, 500+ Trusted Udbydere, stærkt anbefalet af vores kunder.