Los Gigantes

Los Gigantes

Los Gigantes er en udvejsby i Santiago del Teide, i den vestlige del af Tenerife, på den Kanariske Ø. Dets vigtigste egenskab er de enorme klipper, Acantilados de Los Gigantes, der stiger 500 til 800 meter over havets overflade, deraf navnet; Los Gigantes betyder “Kæmperne.”

I nærheden ligger resorts i Puerto de Santiago og Playa de la Arena mod syd. Tre kilometer væk ligger en landsby, Masca, som kan nås med båd eller bil.

Stranden ligger mellem klipperne og havnen. Der er en boulevard ved havnen, hvor der er mange restauranter, vi kan prøve stedets specielle gastronomi.

Klipperne i Los Gigantes, på spansk Acantilados de Los Gigantes, er en af ​​de vigtigste turistattraktioner på øen. Landsbyen har mange små butikker og restauranter for besøgende.

Billeje Los Gigantes

Discover Cars i mere end 150 lande hjælper dig med at finde den rigtige bil til de bedste priser. 24-timers kundeservice er tilgængelig på 12 sprog hver dag i ugen via chat, telefon eller e-mail. Book bil nu med Discover Cars, det er nemt at leje en bil.

TIP: Undgå at vente og stå i kø, book på forhånd i lufthavnen!

Søg, Sammenlign og Spar op til 70%! ✓ Ingen skjulte omkostninger ✓ Ingen reservationsgebyrer ✓ Gratis afbestilling. Stort valg, 500+ Trusted Udbydere, stærkt anbefalet af vores kunder.

airport taxi, billeje Gran Canaria lufthavn, billeje Las Palmas lufthavn