Malaga lufthavnBilleje Malaga lufthavn

Malaga Lufthavn (AGP) – officielt Malaga-Costa del Sol – er den fjerde travleste lufthavn i Spanien efter Madrid-Barajas, Barcelona og Palma de Mallorca. Det har en nøglerolle at spille i spansk turisme, da det er den vigtigste internationale lufthavn, der betjener Costa del Sol. Det ligger 8 km sydvest for Malaga og 5 km nord for Torremolinos.

Malaga ligger i det sydlige Spanien, lige ved havet. Det ligger øst for Gibraltarstrædet, omkring 100 kilometer og kun 130 kilometer nord for Afrika. Mere end en halv million mennesker bor i en af ​​Spaniens mest populære byer.

Byen er et vigtigt turistmål, også kendt som “Costa del Sols hovedstad”. Det anslås, at 6 millioner turister besøger byen hvert år. Turister besøger normalt Pablo Picassos fødeby og Museo Picasso Malaga, samt Carmen Thyssen-museet, den gamle bydel eller strandene og strandene. Havnen i Malaga er også den næst travleste udskibningshavn på Den Iberiske Halvø.

En populær gåtur op ad bakken fører til Gibralfaro Castle (Parador), som byder på panoramaudsigt over byen. Slottet ligger i Alcaza, ved siden af ​​det gamle muslimske palads, som ligger ved siden af ​​Málagas centrum. Andre nærliggende attraktioner omfatter det romerske teater, det gamle jødiske kvarter, katedralen og Santiago-kirken. Vi kan også tage en populær gåtur på Paseo del Parque. Sidstnævnte er en promenade, der spænder over en stor park med utallige palmer og statuer.

Under vores gåtur kan vi nå havnen, som ender på byens hovedgade, Calle Larios. Der er også et interessant museum, Holy Week Museum, som rummer en imponerende udstilling af barokke kirkegenstande. Relateret til dette vil en populær festival, der afholdes hvert år fra blomstersøndag til påskesøndag, hvor der afholdes parader og festligheder.

Så det kan være værd at besøge Malaga, da vi har utallige spændende programmer og masser af muligheder for kunsten.

Discover Cars i mere end 150 lande hjælper dig med at finde den rigtige bil til den bedste pris. 24-timers kundeservice er tilgængelig på 12 sprog hver dag i ugen via chat, telefon eller e-mail.

TIP: Sørg for, at din rejse er behagelig, vær fuldstændig beskyttet, når du lejer en bil, vælg fuld forsikring!

Vælg mellem eksklusive biludlejningsaftaler, book på forhånd i lufthavnen!

Søg, Sammenlign og Spar op til 70%! ✓ Ingen skjulte omkostninger ✓ Ingen reservationsgebyrer ✓ Gratis afbestilling. Stort valg, 500+ Trusted Udbydere, stærkt anbefalet af vores kunder.