Miami lufthavnBilleje Miami lufthavn

Miami og Miami International Airport (MIA) ligger i den sydlige delstat Florida i USA. Det er en meget travl lufthavn med ca. 45 mio. passagerer om året, der benytter lufthavnen. Det er den tredjest travleste i USA og den 40. travleste i verden. Der er mindst 1.000 daglige afgange og ankomster, og de mest almindelige destinationer er Europa, Asien og Afrika samt Nord- og Sydamerika.

Miami-Dade County er hovedstaden i byen Miami og er også et kulturelt, økonomisk og finansielt centrum. Byen har et stort landområde, der er afgrænset af Everglades i vest og Biscayne Bay i øst. Det er et af de mest travle storbyområder i USA med ca. en halv million mennesker i centrum og mere end 6 millioner i de omkringliggende regioner.

Miami er også et vigtigt centrum for finans, handel, kultur, medier, underholdning, kunst og international handel og er en førende aktør på den internationale scene. En af byens største drivkræfter er turismen, og det er ikke så mærkeligt med en bred vifte af attraktive aktiviteter inden for områder som musik og film.

Nogle af de mest populære destinationer at besøge, når man er på ferie i Miami, er South Beach, Lincoln Road, Bayside Marketplace og det berømte Downtown Miami, hvor man finder mange små butikker og souvenirbutikker. Miami Beachs Art Deco-kvarter er kendt for nogle af verdens mest glamourøse natklubber, strande, historiske bygninger og indkøbscentre. Årlige begivenheder som Miami Open, Art Basel, Winter Music Conference, South Beach Wine Festival og Miami Mercedes-Benz Fashion Week tiltrækker hvert år millioner af besøgende til byen, og med et farverigt program af begivenheder er det ikke så underligt.

Der er også masser af andre måder at udforske byen på, f.eks. museer, teatre, parker og Miamis imponerende kvarterer som Coral Gables.

Discover Cars i mere end 150 lande hjælper dig med at finde den rigtige bil til den bedste pris. 24-timers kundeservice er tilgængelig på 12 sprog hver dag i ugen via chat, telefon eller e-mail.

TIP: Sørg for, at din rejse er behagelig, vær fuldstændig beskyttet, når du lejer en bil, vælg fuld forsikring!

Vælg mellem eksklusive biludlejningsaftaler, book på forhånd i lufthavnen!

billeje Fort Lauderdale lufthavn, billeje Orlando lufthavn, billeje Los Angeles lufthavn

Søg, Sammenlign og Spar op til 70%! ✓ Ingen skjulte omkostninger ✓ Ingen reservationsgebyrer ✓ Gratis afbestilling. Stort valg, 500+ Trusted Udbydere, stærkt anbefalet af vores kunder.