Nice lufthavnBilleje Nice lufthavn

Nice International Airport er den franske Nice Côte d’Azur Lufthavn (NCE) meget tæt på centrum af Nice, kun 7 kilometer sydvest. Det er den tredje travleste lufthavn i landet, en vigtig base for Air France og EasyJet. Den har tre terminaler. Ud over disse flyselskaber spiller for eksempel British Airways, Ryanair og Wizz Air en vigtig rolle.

Sammen med hovedstadsområdet Nice er det hjemsted for omkring en million mennesker, hvilket gør det til en af ​​de vigtigste franske byer, en af ​​de mest berømte og populære turistdestinationer på Rivieraen, lige ved siden af ​​Middelhavet. Monaco ligger kun 13 km derfra, og den fransk-italienske grænse ligger 30 km derfra.

Den er rig på seværdigheder, da ikke kun dens naturlige begavelser, men også dens berømte bygninger, parker og museer garanteret vil tilbyde et aktivt program. Først og fremmest er det værd at nævne en velkendt promenade, Promenade des Anglais. Det tager dig 7 kilometer langs stranden, og du kan se bygninger som Palais de la Méditerranée, Villa Masséna eller Le Negresco, et berømt luksushotel. Det interessante ved Promenade des Anglais er, at denne promenade kan nås hele vejen til lufthavnen.

Hvis du allerede er i Nice, så sørg for at tjekke operaen (Nice: Opéra de Nice), som blev bygget i det 19. århundrede og stadig fungerer som mødested for koncerter og forestillinger den dag i dag. Du kan også vandre i de små gader i den gamle bydel i Vieille Ville, hvor du kan se Cours Saleya, det velkendte blomster-, grøntsags- og frugtmarked. Sørg for at besøge Colline du Château, som byder på en vidunderlig udsigt over byen. For kunstelskere er Musée d’art Moderne et d’Art Contemporain, Museum of Modern and Contemporary Art og St. Nicolas Cathedral, en smuk ortodokse kirke et must-see.

Discover Cars i mere end 150 lande hjælper dig med at finde den rigtige bil til den bedste pris. 24-timers kundeservice er tilgængelig på 12 sprog hver dag i ugen via chat, telefon eller e-mail.

TIP: Sørg for, at din rejse er behagelig, vær fuldstændig beskyttet, når du lejer en bil, vælg fuld forsikring!

Vælg mellem eksklusive biludlejningsaftaler, book på forhånd i lufthavnen!

billeje Marseille lufthavn

Søg, Sammenlign og Spar op til 70%! ✓ Ingen skjulte omkostninger ✓ Ingen reservationsgebyrer ✓ Gratis afbestilling. Stort valg, 500+ Trusted Udbydere, stærkt anbefalet af vores kunder.