Phuket lufthavnBilleje Phuket lufthavn

Thailand er en populær destination over hele verden, et af de mest berømte steder i hele Asien. Byen Phuket er sæde og største bosættelse på øen og provinsen Phuket med samme navn i det sydvestlige Thailand. Denne lufthavn ligger 32 km fra Phuket lufthavn (HKT) og er en af ​​de travleste i Thailand, hvor millioner af passagerer møder op hvert år.

Phuket er den største ø i Thailand, med en ekstraordinær turistattraktion, øen er forbundet med det nærliggende fastland med en nordlig bro. Populære strande er Kata Beach, Karon Beach og Patong Beach. Patong by er et særligt populært feriested, som er centrum for øens natteliv på den vestlige side af øen.

Nai Yang Beach byder på fantastiske feriemuligheder til dykning og anden vandsport, og Kamala Beach er et surfeparadis.

Phang Nga Bay og Khao Phra Thaeo National Park er også let tilgængelige med udlejningsbil. En thailandsk landsby, der viser thailandske traditioner, ligger nord for Phuket by. Det asiatiske land tiltrækker turister med sin mangfoldighed og spændende eventyr. Blåt vand, sandstrande, fremragende dykningsmuligheder venter på dem, der ønsker at feriere, men ligeledes kan de, der besøger Thailand for at opdage dets naturlige skønheder, også finde rekreative muligheder.

Discover Cars i mere end 150 lande hjælper dig med at finde den rigtige bil til den bedste pris. 24-timers kundeservice er tilgængelig på 12 sprog hver dag i ugen via chat, telefon eller e-mail.

TIP: Sørg for, at din rejse er behagelig, vær fuldstændig beskyttet, når du lejer en bil, vælg fuld forsikring!

Vælg mellem eksklusive biludlejningsaftaler, book på forhånd i lufthavnen!

billeje Fort Lauderdale lufthavn

Søg, Sammenlign og Spar op til 70%! ✓ Ingen skjulte omkostninger ✓ Ingen reservationsgebyrer ✓ Gratis afbestilling. Stort valg, 500+ Trusted Udbydere, stærkt anbefalet af vores kunder.