Pisa lufthavnBilleje Pisa lufthavn

Pisa International Airport (italiensk: Aeroporto Internazionale di Pisa) (PSA), også kendt som Galileo Galilei Lufthavn, ligger i Pisa, Italien. Det er hovedlufthavnen i Toscana, og i Italien fik den sit 10. navn for passagerer fra Galileo Galilei, den berømte videnskabsmand og indfødt i Pisa. Lufthavnen blev først udviklet til militæret i 1930’erne og 1940’erne. Lufthavnen blev brugt af mere end 5 millioner passagerer i 2017. Ryanair er en prioriteret by.

Pisa er en by og en landsby i Toscana, i det centrale Italien, lige foran Arno, ved Det Liguriske Hav. Det er hovedstaden i provinsen Pisa. Selvom Pisa er kendt verden over for sit skæve tårn (klokketårnet i byens katedral), omfatter byen med 91.000 indbyggere, herunder omkring 200.000 mennesker, mere end 20 historiske kirker, talrige middelalderpaladser og forskellige broer.

Byen er også hjemsted for universitetet i Pisa, som går tilbage til det 12. århundrede, og er hjemsted for Scuola Normale Superiore di Pisa, grundlagt af Napoleon i 1810.

Mens katedralens klokketårn, kendt som “Det skæve tårn i Pisa”, er byens mest berømte symbol, kan Piazza del Duomo, kendt siden det 20. århundrede, prale af mange kunstværker og arkitektur. Det ligger på Piazza dei Miracoli (Miraklernes Plads), nord for den gamle bymidte. Piazza del Duomo huser også Duomo (katedralen), dåbskapellet og Campo Santo (monumentale kirkegård). Det middelalderlige kompleks omfatter de fire ovennævnte hellige bygninger, hospitalet og nogle paladser.

Der er også seværdigheder som Piazza dei Cavalieri, Palazzo della Carovana, med sin imponerende facade designet af Giorgio Vasari.

St. Sixtinske eller Det Sixtinske Kapel, en lille kirke indviet i 1133, ligger også tæt på Piazza dei Cavalieri. I dag er det en af ​​de bedst bevarede tidlige romanske bygninger i byen.

Det er bare smag, mange andre seværdigheder i byen byder os velkommen, når du besøger denne maleriske italienske by.

Discover Cars i mere end 150 lande hjælper dig med at finde den rigtige bil til den bedste pris. 24-timers kundeservice er tilgængelig på 12 sprog hver dag i ugen via chat, telefon eller e-mail.

TIP: Sørg for, at din rejse er behagelig, vær fuldstændig beskyttet, når du lejer en bil, vælg fuld forsikring!

Vælg mellem eksklusive biludlejningsaftaler, book på forhånd i lufthavnen!

billeje Napoli lufthavn, billeje Bologna lufthavn, billeje Alghero lufthavn, billeje Rom Fiumicino lufthavn, billeje Milano Malpensa lufthavn

Søg, Sammenlign og Spar op til 70%! ✓ Ingen skjulte omkostninger ✓ Ingen reservationsgebyrer ✓ Gratis afbestilling. Stort valg, 500+ Trusted Udbydere, stærkt anbefalet af vores kunder.