Rethymnon

Rethymnon

Rethymnon ligger på øen Kreta i Grækenland, den nærmeste lufthavn er Heraklion International Airport (HER). Heraklion, eller “Nikos Kazantzakis” International Airport, er den primære lufthavn på øen Kreta i Grækenland og den næst travleste lufthavn i landet efter Athens internationale lufthavn. Det ligger ca. 5 km øst for centrum af Heraklion nær landsbyen Nea Alikarnassos. Lufthavnen er opkaldt efter den græske forfatter og filosof Nikos Kazantzakis, der boede i Heraklion. Nikos Kazantzakis lufthavn er den vigtigste og travleste lufthavn på Kreta, der betjener Heraklion, Aghios Nikolaos, Malia, Hersonissos, Stalida.

Rethymnon på Kreta har en befolkning på over 30.000 og er opkaldt efter et katolsk bispedømme. Byen blev oprindeligt bygget under den minoiske civilisation (den antikke Rhithymna og Arsinoe). Byen var fremragende til at distribuere sine egne mønter og voksede støt. En af disse mønter er i dag afbildet som byens våbenskjold: to delfiner i en cirkel.

Rethymno er hjemsted for følgende museer: Rethymno arkæologiske museum, hvor du kan se gamle græske genstande og minder tilbage. Rethymno Museum of History and Folklore, som er beregnet til at bevare og pleje traditionerne i lokalsamfundet såvel som at videregive dem. Bygalleriet er “L. Kanakakis”, hvor vi kan finde mange værker efter vores smag, hvis vi er interesserede i billedkunst. Frantzeskaki-samlingen er en anden nysgerrighed, der kan være værd at se. Endelig Maritime Museum i Rethimno, der specifikt beskæftiger sig med marine liv såvel som gamle maritime kunstgenstande, giver udstillingen en god mulighed for at lære mere om de gamle skibs skik. Navnet på Pandelis Prevelakis, der skrev en nostalgisk skildring af Rethymno, er litterært. et værk, der strækker sig over hundreder af år. Rethymno var vært for et internationalt atletikmøde kendt som Vardinogianneia. Byen repræsenterer en række sportsklubber, der er til stede i panhelleniske mesterskaber i forskellige sportsgrene.

Billeje Rethymnon

Discover Cars i mere end 150 lande hjælper dig med at finde den rigtige bil til de bedste priser. 24-timers kundeservice er tilgængelig på 12 sprog hver dag i ugen via chat, telefon eller e-mail. Undgå at vente og stå i kø, book din bil nu på forhånd, Rethymno biludlejning nemt.

TIP: Undgå at vente og stå i kø, book på forhånd i lufthavnen!

Søg, Sammenlign og Spar op til 70%! ✓ Ingen skjulte omkostninger ✓ Ingen reservationsgebyrer ✓ Gratis afbestilling. Stort valg, 500+ Trusted Udbydere, stærkt anbefalet af vores kunder.

airport taxi, Heraklion lufthavn