Torrevieja

Torrevieja

Torrevieja er en af ​​de hurtigst voksende byer i Spanien, men i Torrevieja finder du ingen højhuse eller pakkerejsehoteller som i andre byer langs Costa Blanca. Hvis den rolige lyd af vand, der skvulper rundt om bådene, ledsaget af klingen af ​​et reb på et skibs master, tiltaler dig, har Torrevieja masser at byde på med sine fantastiske lystbådehavne.

Byens navn blev første gang nævnt omkring 1800-tallet. Den blev berømt i 1802, da den overtog saltadministrationen fra Orihuela. Bortset fra saltindustrien er Torrevieja berømt for sit sunde mikroklima, anbefalet af læger for dets gavnlige egenskaber.

Torrevieja er omgivet af to store og smukke naturlige saltvandssøer, som udgør naturreservatet Salinas de Torrevieja. Disse søer tiltrækker en bred vifte af sjældne fugle, der også er værdifulde for dyrelivsentusiaster og naturfredningsfolk. At bade i saltlagunerne er også ved at blive populært af mange medicinske årsager blandt besøgende. Udover disse smukke naturreservater, huser havnene i Torrevieja mere end 300 fiskeskibe og over 900 private både, hvilket er en vidunderlig udsigt og en vidunderlig mulighed (især når solen går ned) for enhver elsker af havet.

Billeje Torrevieja

Discover Cars i mere end 150 lande hjælper dig med at finde den rigtige bil til de bedste priser. 24-timers kundeservice er tilgængelig på 12 sprog hver dag i ugen via chat, telefon eller e-mail. Undgå at vente og stå i kø, book din bil nu på forhånd, Ayia Napa biludlejning nemt.

TIP: Undgå at vente og stå i kø, book på forhånd i lufthavnen!

Søg, Sammenlign og Spar op til 70%! ✓ Ingen skjulte omkostninger ✓ Ingen reservationsgebyrer ✓ Gratis afbestilling. Stort valg, 500+ Trusted Udbydere, stærkt anbefalet af vores kunder.

Vejret i Torrevieja gør det til et ideelt sted for ferieaktiviteter året rundt, især hvis du ønsker at opfylde den længsel efter lidt solskin i de triste vintermåneder. Torrevieja er et ideelt sted for familieferier. Det største vandsportskompleks på den sydlige kyst af Costa Blanca er Aquopolis, der ligger i Torreviea, som er et must-see sted for familieferier med rutsjebaner og oplevelser.

Det er også værd at besøge Alicante, hvor et af de ældste middelalderborge i Spanien ligger, som kan nås med en glaselevator, der tilbyder et smukt panorama over byen. Eller til Orihuela, som er berømt for sin smukke gamle bydel, Benidorm, Costa Blancas festhovedkvarter i Elchébe, hvor du kan slentre i en vidunderlig palmepark, i Altea, hvis snehvide by med den blå kuppelkirke udstråler en autentisk middelhavsfølelse.

Aktive ferieelskere kan vælge mellem utallige attraktioner, fordi Costa Blanca og dets omkringliggende område, sammen med sine smukke hvide sandstrande, bugner af naturparker for dem, der kan lide at vandre, såvel som utallige nærliggende byer, en charmerende middelhavsby, der byder på sightseeing-turister.

BILLEJE MALAGA LUFTHAVN
TAXI FARE ALICANTE TO CALPE
TAXI FARE ALICANTE TO BENIDORM