Dubai lufthavnBilleje Dubai lufthavn

Dubai International Airport (DXB) er den travleste lufthavn i De Forenede Arabiske Emirater og den femte travleste i verden. Dubai International Airport ligger i Al Garhoud-distriktet, 4,6 kilometer øst for Dubai-havet, på et 7.200 hektar stort område.

Dubai er hovedstad i De Forenede Arabiske Emirater og også den mest folkerige by. Den ligger i den østlige del af den arabiske halvø ved bredden af Den Persiske Golf og har næsten 3,5 millioner indbyggere.

Den er kendt som “Mellemøstens shoppinghovedstad”. Der er mere end 70 indkøbscentre, herunder verdens største indkøbscenter, Dubai Mall.

Dubai Creek Park er også et attraktivt sted at besøge med attraktioner som delfinariet og eksotiske fugleshows. Der er mange forskellige parker, såsom Safa Park, Mushrif Park og Hamriya Park. Det interessante ved disse parker er, at de alle er forskellige fra hinanden. For eksempel præsenterer Mushrif Park forskellige arkitekturstile fra hele verden.

Strandene er også populære, så de mest bemærkelsesværdige, som bestemt er værd at tjekke ud, er Umm Suqeim Beach, Al Mamzar Beach Park, JBR Open Beach, Kite Beach, Black Palace Beach og Royal Island Beach Club.

En anden attraktion er Dubai Opera, der blev åbnet i 2016 af Plácido Domingo, et multifunktionelt bygningskompleks med plads til 2.000 personer. Arabisk film er populært i Dubai og De Forenede Arabiske Emirater, og siden 2004 har byen også været vært for den årlige Dubai International Film Festival. Kunstgallerier som Green Art og Isabelle van den Eynde Gallery bringer Dubais kunstscene op på den internationale scene.

Kulturen i De Forenede Arabiske Emirater er primært baseret på traditionel arabisk kultur. Den arabiske og islamiske kulturs indflydelse på arkitektur, musik, mode, gastronomi og livsstil er også fremtrædende. Denne mangfoldige by er også meget populær for sine festivaler, som er en af grundene til, at folk besøger Dubai.

Discover Cars i mere end 150 lande hjælper dig med at finde den rigtige bil til den bedste pris. 24-timers kundeservice er tilgængelig på 12 sprog hver dag i ugen via chat, telefon eller e-mail.

TIP: Sørg for, at din rejse er behagelig, vær fuldstændig beskyttet, når du lejer en bil, vælg fuld forsikring!

Vælg mellem eksklusive biludlejningsaftaler, book på forhånd i lufthavnen!

Søg, Sammenlign og Spar op til 70%! ✓ Ingen skjulte omkostninger ✓ Ingen reservationsgebyrer ✓ Gratis afbestilling. Stort valg, 500+ Trusted Udbydere, stærkt anbefalet af vores kunder.