Alghero lufthavn

billeje Alghero lufthavn


Billeje Alghero lufthavn

Alghero Lufthavn (AHO), på italiensk Aeroporto di Alghero, er en af de tre internationale lufthavne på øen Sardinien. Den ligger blot 8 km fra Algheros centrum, og det tager cirka 20 minutter at nå ind til byen.

Det ideelle tidspunkt at besøge Sardinien på er i maj, juni og september, da juli og august kan være meget varme, og både udenlandske og italienske turister strømmer til de populære strande, hvor priserne når astronomiske højder.

Sardinien anbefales især til dem, der søger en afslappende ferie, og det er derfor et godt rejsemål for familier med små børn.

Sardinien har smukke strande, og vandet er gennemsigtigt de fleste steder. Særligt betagende er den berømte strand, Costa Smeralda, hvor vandet har en strålende nuance af turkisgrønt og turkisblåt. Derudover findes der mange velkendte og afsidesliggende bugter, en række uspolerede naturområder samt historiske monumenter og arkæologiske udgravninger.

Og selvfølgelig er den lokale mad et absolut must. Når alt kommer til alt, når man er i Italien, bør nydelsen af gastronomi være en prioritet under din ferie. Berømte lokale retter inkluderer porcheddu (spydstegt svinekød) og culurgiones (ravioli-lignende pasta fyldt med ost).

Discover Cars i mere end 150 lande hjælper dig med at finde den rigtige bil til den bedste pris. 24-timers kundeservice er tilgængelig på 12 sprog hver dag i ugen via chat, telefon eller e-mail.

TIP: Sørg for, at din rejse er behagelig, vær fuldstændig beskyttet, når du lejer en bil, vælg fuld forsikring!

Vælg mellem eksklusive biludlejningsaftaler, book på forhånd i lufthavnen!

billeje Cagliari lufthavn, billeje Palermo lufthavn, billeje Menorca lufthavn, billeje Rom Fiumicino lufthavn

Søg, Sammenlign og Spar op til 70%! ✓ Ingen skjulte omkostninger ✓ Ingen reservationsgebyrer ✓ Gratis afbestilling. Stort valg, 500+ Trusted Udbydere, stærkt anbefalet af vores kunder.