Mirabello Bay

Mirabello Bay

Mirabello Bay er et behageligt fristed på et sted med uspoleret skønhed. Omgivet af Lassithis frodige grønne bjergskråninger og det himmelblå vand i det kretensiske hav er bugten i perfekt harmoni med det naturlige miljø. Derudover er der adskillige strande, såsom Minos-stranden, Havania-stranden, Ormos-stranden og Candia-stranden.

Det er den største bugt på de græske øer og den femtestørste i Middelhavet. Bugten har udsigt over byen Agios Nikolaos.

Dette sted var vigtigt for de forhistoriske bosættelser på øen Kreta. I oldtiden blev Mirabellobugtens kyster kendt for deres rolle i forarbejdningen og udviklingen af kobber omkring 3000 f.Kr. I den sene minoiske periode blev byer på højdedraget med udsigt over Mirabellobugten, herunder Karphi, grundlagt som tilflugtsbyer.

Senere, under den doriske invasion, blev andre byer på bakketoppe med udsigt over Mirabellobugten grundlagt, såsom byen Lato. Mirabellobugten spillede således en afgørende rolle helt tilbage i den tidlige periode, og det er ikke underligt, at der blev bygget bosættelser tæt på den.

TIP: Undgå at vente og stå i kø, book på forhånd i lufthavnen!

Søg, Sammenlign og Spar op til 70%! ✓ Ingen skjulte omkostninger ✓ Ingen reservationsgebyrer ✓ Gratis afbestilling. Stort valg, 500+ Trusted Udbydere, stærkt anbefalet af vores kunder.

billeje Heraklion lufthavn, billeje Chania lufthavn