Lissabon lufthavnBilleje Lissabon lufthavn

Lissabons internationale lufthavn, også kendt som Humberto Delgado Airport (LIS), ligger 7 km nordøst for Lissabons centrum. Trafikmæssigt er det den 20. mest besøgte lufthavn i Europa og er et særligt vigtigt kryds for Brasilien og Afrika. Der er masser af flyselskaber i Lissabon Lufthavn.

Lissabon er Portugals hovedstad med en befolkning på en halv million, beliggende langs det nordlige Atlanterhav, knap 150 kilometer fra Spanien. Det er anerkendt som en af ​​de vigtigste byer på verdensplan og spiller en meget vigtig rolle inden for finansiering, handel, medier, underholdning, kunst, uddannelse og turisme. Lissabon er en af ​​de to portugisiske byer (den anden er Porto), der kan betragtes som en vigtig verdensby.

✓ Ingen skjulte omkostninger ✓ Ingen reservationsgebyrer ✓ Gratis afbestilling

Byen er især berømt for sin arkitektur med romanske, gotiske, barokke, moderne og postmoderne bygninger, der findes i hele Lissabon. Byen er beriget af mange monumenter langs hovedvejen. Vi kan også se mange museer og kunstsamlinger. De to mest besøgte museer i byen er Nationalmuseet for antik kunst, som har en af ​​de største kunstsamlinger i verden, og National Carriage Museum, som huser verdens største samling af kongelige vogne og vogne. Det er også værd at nævne det nationale arkæologiske museum, Lissabon-museet, det nationale Azulejo-museum, det nationale museum for moderne kunst og det nationale museum for videnskab og videnskab.

Lissabon-operahuset, Teatro Nacional de São Carlos, har aktive kulturelle programmer, især om efteråret og vinteren. Andre vigtige teatre er Centro Cultural de Belém og Gulbenkian Foundation. Cristo-Rei-monumentet ligger langs floden Tagus, en monumental struktur, der ligner Kristi statue i Rio de Janeiro. Det blev bygget af portugiserne i Anden Verdenskrig som et slags Thanksgiving-monument.

Vi kan også nævne Lissabon-katedralen, også kendt som Sé-katedralen, og VII. Edward Park. Der er også to UNESCOs verdensarvsteder: Belém-tårnet og Jerónimos-klosteret. I 1994 blev Lissabon også udnævnt til Europæisk Kulturhovedstad.

DiscoverCars.com er betroet af over en halv million kunder over hele verden, der har reserveret udlejningsbiler på mere end 8.000 steder i 137 lande. Arbejde med berømte mærker som Avis, Hertz, Alamo, Dollar, Thrifty, National, Sixt, Europcar og Budget samt de bedst ansete lokale leverandører.

TIP: Undgå at vente og stå i kø, book på forhånd i lufthavnen!

Andre afhentningssteder: billeje Faro lufthavn, billeje Funchal lufthavn, billeje Porto lufthavn

Vælg mellem eksklusive biludlejningsaftaler. Pas på komforten på din rejse og vær fuldstændig beskyttet, når du lejer en bil, vælg fuld forsikring!