Heraklion lufthavnBilleje Heraklion lufthavn

Heraklion International Airport (HER) ligger på den græske ø Kreta. Det er den næst travleste lufthavn i Grækenland, mens den er den vigtigste lufthavn på Kreta, kun overgået af lufthavnen i Athen. Lokalbefolkningen kalder lufthavnen Nikos Kazantzakis. Det blev opkaldt efter en berømt græsk filosof-forfatter. Det ligger kun 5 km øst for centrum af Heraklion. Byen Alikarnassos er også i nærheden. Kendte flyselskaber inkluderer Ryanair, EasyJet og Wizz Air.

Heraklion, også kendt som Heraklion, den største by og udvej på Kreta, betragtes som den 5. største by i Grækenland med mere end 140.000 indbyggere. I nærheden ligger Knossos fra bronzealderen, også kendt som Minos-paladset. Dens historie er så forskelligartet, at den er blevet styret af de byzantinske, venetianske og osmanniske imperier gennem århundrederne. Dens arkitektur viser også århundredernes mangfoldighed: byen har mange skulpturer, der former betydningsfulde figurer i øens historie, såsom skulpturerne El Greco og Nikos Kazantzakis. Mange springvand har overlevet fra den venetianske æra, herunder Bembo, Priuli, Palmeti, Sagredo og Morosini springvand.

I Heraklion er det ikke overraskende at snuble over en bymur eller bare en fæstning, da den blev bygget i middelalderen som en forsvarslinje. Disse monstre gav endda beskyttelse til lokalbefolkningen i flere år med belejring. Det er en vigtig havneby med færger og færger til , Santorini, Rhodos, Karpathos og Athen.

Der er mange museer i byen. For dem der elsker historie, kan det arkæologiske museum give en reel oplevelse, hvor vi kan se arv fra bronzealderen til romertiden. Museum of History, Museum of Natural History og Museum of History and Traditions of Crete kan også være interessant. I sidstnævnte kan vi også beundre maleriet af El Greco. Den allerede nævnte venetianske bymur med sin 3 km længde er også værd at gå rundt, da der også er disse bastioner og to specielle porte, hvoraf den ene er Jesu port. Basilikaen Agios Titus er et af seværdighederne i Heraklion, en af ​​de ældste katedraler i Grækenland. Vi kan også besøge Venizelu-pladsen, hvis vi allerede er der, for her er Loggia, som mange mennesker kender, bygget i det 17. århundrede.

DiscoverCars.com er betroet af over en halv million kunder over hele verden, der har reserveret udlejningsbiler på mere end 8.000 steder i 137 lande. Arbejde med berømte mærker som Avis, Hertz, Alamo, Dollar, Thrifty, National, Sixt, Europcar og Budget samt de bedst ansete lokale leverandører.

TIP: Undgå at vente og stå i kø, book på forhånd i lufthavnen!

billeje Chania lufthavn, billeje Athen lufthavn

Søg, Sammenlign og Spar op til 70%! ✓ Ingen skjulte omkostninger ✓ Ingen reservationsgebyrer ✓ Gratis afbestilling. Stort valg, 500+ Trusted Udbydere, stærkt anbefalet af vores kunder.