Funchal lufthavnBilleje Funchal lufthavn

Funchal lufthavn (FNC), kendt som Madeira lufthavn, blev for nylig udnævnt til Cristiano Ronaldo International Airport til ære for fodboldspilleren født på øen. Lufthavnen ligger 16 km fra Funchal. Flyselskaber, der opererer i lufthavnen, inkluderer Air Berlin, Austrian Airlines, EasyJet, TAP Portugal og en række lavprisselskaber.

I lufthavnen finder du alle de store internationale og lokale biludlejningstilbud, Discover Cars giver en simpel søgning, du kan få adgang til de aktuelle tilbud i Funchal lufthavn ved at angive afhentningssted og afhentningsdato.

Byen er populær hovedsagelig for sit klima og sine naturlige skønheder. Hovedattraktionen er Monte Palace Botaniske Have, hvor man kan lære den mangfoldige og eksotiske flora på Madeira at kende. Den nemmeste måde at komme til den botaniske have er med svævebane.

Ud over byen er områdets attraktioner også populære destinationer. En populær dagstur på Madeira er Curral Das Freiras (Nonnernes dal), kun 13 km fra Funchal og tilgængelig via ER107- og VE6-ruterne. Ponta de São Lourenço (St. Lawrence-halvøen) ligger i den østlige del af øen, og er øens østlige nes, der strækker sig ca. 8 km og tilbyder en fantastisk udsigt over Atlanterhavet. Den højeste top på øen er Pico Ruivo.

Se de bedste tilbud på biludlejning ét sted, og book din bil på få minutter til din ferie i Funchal. Hvis du vil udforske flere attraktioner og endnu flere strande på øen Evigt Forår, skal du helt sikkert beslutte at leje en bil. Funchal Lufthavn billeje gjort nemt ved at vælge et af de eksklusive biludlejningstilbud!

DiscoverCars.com er betroet af over en halv million kunder over hele verden, der har reserveret udlejningsbiler på mere end 8.000 steder i 137 lande, med berømte mærker som Avis, Hertz, Alamo, Dollar, Thrifty, National, Sixt, Europcar og Budget samt de bedst ansete lokale leverandører.

TIP: Undgå at vente og stå i kø, book på forhånd i lufthavnen!

Andre afhentningssteder: billeje Faro lufthavn, billeje Porto lufthavn

Sørg for komforten på din rejse og vær fuldt beskyttet, når du lejer en bil, vælg fuld forsikring!

Søg, Sammenlign og Spar op til 70%! ✓ Ingen skjulte omkostninger ✓ Ingen reservationsgebyrer ✓ Gratis afbestilling. Stort valg, 500+ Trusted Udbydere, stærkt anbefalet af vores kunder.