Costa Adeje

Costa Adeje

Costa Adeje er en af de smukkeste og mest populære feriedestinationer på Tenerife. Feriestedet er en fortsættelse af de berømte Los Cristianos og Playa de las Americas. Men mens de to andre primært er et paradis for festglade mennesker, er Costa Adeje mere for den mere kræsne luksussøgende. Derfor er priserne højere her, men du kan trække dig tilbage til roen på dit hotel.

Costa er det spanske ord for strand, og Adeje er navnet på den beboede by, der ligger højt oppe på en bakke.

Costa Adeje ligger på den vestlige side af øen Tenerife, hvor solen skinner, og stranden er varm hele året rundt. Både efterår og vinter ligger dagtemperaturen på 15-20 grader celsius, mens den om foråret og sommeren ligger på 20-25 grader. Tenerife er derfor også kendt som øen med det evige forår. Da den sydlige del af øen får meget lidt nedbør, er den meget mere tør. Men den nordlige halvdel er dækket af frodig grøn skov, hvilket gør himlen mere skyet og temperaturerne meget behagelige.

Nogle af Costa Adejes strande er stadig dækket af sort vulkansk sand, mens andre er dækket af gult sand importeret fra Sahara.

Her finder du det berømte vandland Siam Park, som smelter sammen med naturen: rutsjebaner og bassiner er omgivet af vegetation. Aqualand’s Costa Adeje er måske endnu mere spændende og adrenalinpumpende.

De mest berømte strande er Playa del Duque og Playa Fañabe. Sidstnævnte er ideel for familier med små børn på grund af dens ro.

Af andre aktiviteter kan nævnes delfin- og hvalsafari, golf, men der er også en gokartbane og en bowlingbane i nærheden.

Hvis du lejer en bil, kan du nemt komme rundt på Tenerife, da øen ikke er særlig stor, og du kan komme overalt inden for 1,5-2 timer.

Billeje Costa Adeje

Discover Cars i mere end 150 lande hjælper dig med at finde den rigtige bil til de bedste priser. 24-timers kundeservice er tilgængelig på 12 sprog hver dag i ugen via chat, telefon eller e-mail. Book bil nu med Discover Cars, det er nemt at leje en bil i Costa Adeje.

Se de bedste tilbud på biludlejning ét sted, og book din bil på få minutter til din planlagte ferie i Costa Adeje.

TIP: Undgå at vente og stå i kø, book på forhånd i lufthavnen!

Søg, Sammenlign og Spar op til 70%! ✓ Ingen skjulte omkostninger ✓ Ingen reservationsgebyrer ✓ Gratis afbestilling. Stort valg, 500+ Trusted Udbydere, stærkt anbefalet af vores kunder.