Athen lufthavnBilleje Athen lufthavn

Athens internationale lufthavn (ATH) kaldes Elephherios Venezuela International Airport. Det er også den travleste lufthavn i Grækenland. Hovedbasen for Aegean Airlines samt flere mindre græske flyselskaber kan findes. British Airways, EasyJet, Ryanair og Wizzair er også til stede.

Athen, hovedstaden i Grækenland, der ligger i Attica-regionen, er en af ​​de ældste historiske skatte i verden med 660.000 indbyggere i dag. Athen har været et vigtigt centrum i regionen siden oldtiden.

Det kan også betragtes som kulturens vugge, da dens berømte kunst såsom arkitektur, skulpturer og museer alle vidner om dette. Det er et centrum for arkæologisk forskning over hele verden, så det er ikke underligt, at det har masser af museer. Ud over de mange er det værd at nævne det arkæologiske samfund, det nationale arkæologiske museum, de byzantinske og kristne museer. På grund af det arkæologiske centrum samles forskere fra hele verden i Athen. Dens karakteristiske arkitektoniske stil er græsk-romersk såvel som neoklassisk. Et specielt arkitektonisk mesterværk er for eksempel Athen-katedralen eller det gamle kongelige palads. Senere fik moderne arkitektur imidlertid også plads.

Der er mange statuer og byster i hele byen, såsom ensemblet af statuen af ​​Leonidas Drosis (Platon, Socrates, Apollo, Athen) ved Akademiet i Athen. Under en byvandring støder vi på endnu flere statuer, der skildrer helte og guder. Blandt museerne er New Acropolis Museum, Museum of Cycladic Arts og Jewish Museum også værd at nævne. Samt Museum of Numismatics er meget interessant, da vi her kan møde valutaerne i de sidste århundreder.

Når de olympiske lege startede her, og i 2004 var Athen i stand til at være vært for det igen. Selv da og siden da er det en meget populær destination for dem, der ønsker at slappe af aktivt. Det er endda berømt for Athen-festivalen, der finder sted hvert år fra maj til oktober, og giver en række farverige programmer til publikum. Andre attraktioner inkluderer Planetarium, Nationalbiblioteket, Nationaloperaen og Nationalteatret.

Discover Cars er betroet af over en halv million kunder over hele verden, der har reserveret udlejningsbiler på mere end 8.000 steder i 137 lande. Arbejde med berømte mærker som Avis, Hertz, Alamo, Dollar, Thrifty, National, Sixt, Europcar og Budget samt de bedst ansete lokale leverandører.

TIP: Undgå at vente og stå i kø, book på forhånd i lufthavnen!

billeje Larnaca lufthavn, billeje Thessaloniki lufthavn, billeje Santorini lufthavn, billeje Milos lufthavn

Søg, Sammenlign og Spar op til 70%! ✓ Ingen skjulte omkostninger ✓ Ingen reservationsgebyrer ✓ Gratis afbestilling. Stort valg, 500+ Trusted Udbydere, stærkt anbefalet af vores kunder.