Lefkas

Lefkas

Lefkada er en af ​​de ioniske øer i den vestlige del af Grækenland, mellem Korfu og Cephalonia. De snehvide stenstrande og det azurblå hav gør øen speciel. På østkysten tiltrækker travle, livlige feriesteder med sandstrand, stenstrande feriegæster, en af ​​de mest populære resorts er den populære Nidri.

Ud over den store strand tiltrækker restauranter, taverner, caféer, barer og fritidsaktiviteter feriegæster. Resortet er en god base for at udforske øens andre strande og maleriske bugter, et besøg værd at besøge Porto Katsiki, en af ​​øens mest populære kyststrækninger.

Øen Lefkada er let tilgængelig uden problemer, så det er værd at tage en afhentning fra lufthavnen ved ankomsten. Aktion Natioanl lufthavn (PVK) nær Preveza, kun tyve kilometer fra øen, betjenes af flyvninger fra mange europæiske lande.

Hvis du vil udforske flere seværdigheder og endnu flere fantastiske strande på øen Lefkada, skal du helt sikkert beslutte at leje en bil.

Billeje Lefkas

Discover Cars i mere end 150 lande hjælper dig med at finde den rigtige bil til de bedste priser. 24-timers kundeservice er tilgængelig på 12 sprog hver dag i ugen via chat, telefon eller e-mail. Book bil nu med Discover Cars, det er nemt at leje en bil i Lefkada.

Se de bedste tilbud på biludlejning ét sted, og book din bil på få minutter til din planlagte ferie på øen Lefkada.

TIP: Undgå at vente og stå i kø, book på forhånd i lufthavnen!

Søg, Sammenlign og Spar op til 70%! ✓ Ingen skjulte omkostninger ✓ Ingen reservationsgebyrer ✓ Gratis afbestilling. Stort valg, 500+ Trusted Udbydere, stærkt anbefalet af vores kunder.

taxi fare, autóbérlés Lefkada, billeje Korfu Lufthavn