Siracusa

Siracusa

Der er kun få steder i verden, hvor fortid og nutid, myterne og virkeligheden lever i en sådan harmoni med hinanden. Siracusa er sådan et sted som dette. Dens gamle bydel bygget af hvid marmor er næsten høfligt omgivet af den moderne del af byen.

Selvom Syracuse ikke har en lufthavn, er den let tilgængelig fra den nærliggende Catania Fontanarossa Lufthavn. Du vil måske leje en bil på Sicilien – på denne måde kan du komme rundt på øen om et par timer, og du har stadig meget tid til at udforske den.

Ifølge Cicero var Syracuse “den største græske by og den smukkeste af dem alle”. Den moderne Syracuse er opdelt i tre dele. Resterne af den antikke græske bosættelse, den moderne by og den gamle by på øen Ortygia. Du bør udforske alle tre, hvis du besøger byen – alle har en enestående atmosfære alene. Den gamle bydel i Syracuse er et verdensarvsted. Der er et væld af attraktioner og interessante historiske steder (såsom hulen Dionysius ‘øre), der tiltrækker turister hele året rundt.

Udforsk Syracuse, marmorbyen og dens smukke omgivelser. Ved hjælp af Rent a Car på Sicilien kan du vælge mellem en lang række udlejningskøretøjer online.

Billeje Siracusa

Discover Cars i mere end 150 lande hjælper dig med at finde den rigtige bil til de bedste priser. 24-timers kundeservice er tilgængelig på 12 sprog hver dag i ugen via chat, telefon eller e-mail. Book bil nu med Discover Cars, det er nemt at leje en bil i Lefkada.

Se de bedste tilbud på biludlejning ét sted, og book din bil på få minutter til din planlagte ferie på øen Lefkada.

TIP: Undgå at vente og stå i kø, book på forhånd i lufthavnen!

Søg, Sammenlign og Spar op til 70%! ✓ Ingen skjulte omkostninger ✓ Ingen reservationsgebyrer ✓ Gratis afbestilling. Stort valg, 500+ Trusted Udbydere, stærkt anbefalet af vores kunder.

taxi fare, transzfer háztól-házig, rent a car Siracusa, billeje Catania lufthavn, billeje Palermo lufthavn, billeje Cagliari lufthavn, billeje Malta lufthavn