Malta lufthavnBilleje Malta lufthavn

Maltas lufthavn ligger på den sydlige del af øen, 6 km fra hovedstaden Valletta, og kan nås hurtigt med lejebil eller taxa på 10-15 minutter.

Malta er ikke en stor ø, med en afstand på omkring 36 km mellem de to fjerneste punkter. Derfor er en lejebil en hurtig og behagelig måde at komme rundt på denne smukke middelhavsø!

Højsæsonen på Malta er mellem maj og september, hvor det næsten ikke regner, solen skinner meget, og havtemperaturen er ideel med 24-25 grader. Malta anses af nogle for at have det mest behagelige klima i Europa og er en destination for dem, der holder af aktiv ferie, kultur og historie. Selvom der er smukke strande og masser af solskin, er Malta ikke det ideelle sted for en strandferie.

Hovedattraktionerne på Malta er selvfølgelig den historiske hovedstad Valletta og Mdina, de tre byer og fæstningen St. Og gå ikke glip af strandene! Maltas smukkeste strande er Golden Bay Beach og Għajn Tuffieħa Bay. Popeye’s Village, som oprindeligt var en filmkulisse og nu er blevet omdannet til en forlystelsespark, er også interessant. Det er værd at tage færgen til de to mindre øer Gozo og Camino. Sidstnævnte er især populær for sin Blå Lagune, som også kan nås med båd.

Discover Cars i mere end 150 lande hjælper dig med at finde den rigtige bil til den bedste pris. 24-timers kundeservice er tilgængelig på 12 sprog hver dag i ugen via chat, telefon eller e-mail.

TIP: Sørg for, at din rejse er behagelig, vær fuldstændig beskyttet, når du lejer en bil, vælg fuld forsikring!

Vælg mellem eksklusive biludlejningsaftaler, book på forhånd i lufthavnen!

Søg, Sammenlign og Spar op til 70%! ✓ Ingen skjulte omkostninger ✓ Ingen reservationsgebyrer ✓ Gratis afbestilling. Stort valg, 500+ Trusted Udbydere, stærkt anbefalet af vores kunder.