Benalmádena

Benalmádena

Benalmádena ligger kun 19 kilometer fra Malagas lufthavn. Den er let tilgængelig i bil fra både hovedstaden og den internationale lufthavn. Det ligger mellem Torremolinos og Fuengirola og er et af Costa del Sols vigtigste feriesteder med smuk udsigt over Middelhavet, og det er ikke underligt, at det er blevet så populært et rejsemål i løbet af de sidste 20 år.

Benalmádena er altid livlig, især i de varme sommermåneder, hvor byens befolkning tredobles til over 100.000, hvilket gør den til et knudepunkt for strande, hoteller, lystbådehavne og natteliv. Den charmerende Puerto Marina er hjemsted for et kasino, adskillige restauranter og barer.

Området byder på et behageligt klima for alle sine besøgende. Tusindvis af familier har købt feriehuse i de seneste årtier, og mange af dem har slået sig ned permanent. Ud over det smukke vejr og de dejlige sandstrande er Benalmádena hjemsted for Europas højeste buddhistiske stupa (33 meter høj) og attraktioner som Colomares-slottet og en af de største havne i Andalusien.

TIP: Undgå at vente og stå i kø, book på forhånd i lufthavnen!

Søg, Sammenlign og Spar op til 70%! ✓ Ingen skjulte omkostninger ✓ Ingen reservationsgebyrer ✓ Gratis afbestilling. Stort valg, 500+ Trusted Udbydere, stærkt anbefalet af vores kunder.

billeje Lanzarote lufthavn, billeje Gran Canaria lufthavn, billeje Malaga lufthavn