Moraitika

Moraitika

Moraitika ligger på øen Korfu i Grækenland. Korfu er en græsk ø i Det Ioniske Hav, der støder op til De Ioniske Øer, og sammen med de små øer udgør den periferien af Grækenlands nordvestlige grænse. Øens hovedby hedder Korfu by, der har samme navn som øen, og har 32.000 indbyggere. Korfu er hjemsted for University of Ionian Islands.

Det er et besøg værd at besøge Moraitika, da denne lille by byder på smuk naturskønhed. Feriebyen ligger 21 km syd for Korfu by, lige uden for Messonghi. Begge feriesteder tilbyder et bredt udvalg af fritidsfaciliteter med mange restauranter, barer, tavernaer, souvenir- og smykkebutikker, natklubber og en lang strand med sand og småsten. Der er alt, hvad du har brug for til en god ferie.

Moraitika er også et ideelt udgangspunkt for at udforske øen, og herfra kan du besøge mange andre byer på Korfu. Øens største attraktioner er Achilleion-paladset, Kassiopi, Pantokrator-bjerget, Vlacherna-klosteret, Sidari-floden, Love Canal, Paleokastritsa-stranden og Angelokastro-slottet.

Billeje Moraitika

Discover Cars i mere end 150 lande hjælper dig med at finde den rigtige bil til de bedste priser. 24-timers kundeservice er tilgængelig på 12 sprog hver dag i ugen via chat, telefon eller e-mail. Book bil nu med Discover Cars, det er nemt at leje en bil i Moraitika.

Se de bedste tilbud på biludlejning ét sted, og book din bil på få minutter til din planlagte ferie i Moraitika.

TIP: Undgå at vente og stå i kø, book på forhånd i lufthavnen!

Søg, Sammenlign og Spar op til 70%! ✓ Ingen skjulte omkostninger ✓ Ingen reservationsgebyrer ✓ Gratis afbestilling. Stort valg, 500+ Trusted Udbydere, stærkt anbefalet af vores kunder.