Korfu lufthavnBilleje Korfu lufthavn

Korfus internationale lufthavn, også kendt som Ioannis Kapodistrias Lufthavn, ligger omkring 3 km syd for Korfus centrum. Lufthavnen ligger i nærheden af ​​rute 25, som fører direkte til øens hovedstad, lokalt kendt som Kerkyra.

Langt de fleste flyselskaber flyver med rutefly fra april til oktober, hvor lavprisflyselskaber er populære hos Olympic Airlines og Aegean Airlines i denne lufthavn, med et gennemsnit på to millioner passagerer om året.

Den næststørste græske ø har en tusindårig historisk arv, der går tilbage til den græske mytologis tid. I 2007 blev Den Gamle By tilføjet til UNESCOs verdensarvsliste, hvilket kun gjorde den til et endnu mere populært turistmål.

Omkranset af Det Ioniske Hav er Korfu præget af fantastisk vejr hele året rundt, med temperaturer mellem omkring 30° mellem maj og september. Sammenlignet med andre græske øer er det ekstremt frodigt og grønt, hjemsted for mere end to millioner oliventræer, og oliven er selvfølgelig et af dets mest kendte produkter.

På grund af sin beliggenhed langs Grækenlands vestkyst, gør det milde middelhavsklima og smukke landskab, samt de fantastiske strande og det aktive natteliv, Korfu til en yderst populær destination for feriegæster fra hele Europa.

Øens hovedstad, et rigtigt kulturcenter med karakteristiske brostensbelagte gader fra Middelhavet. På grund af sine kulturelle og byggede monumenter, shoppinggader, barer og restauranter er Korfu by et fantastisk sted for en ferie.

Glyfada er den nærmeste kystlinje til byen, en af ​​de mest berømte strande på øen, men en times kørsel fra lufthavnen ligger badebyerne Sidari, San Stefanos og Roda.

Ud over byen er attraktionerne i området også populære destinationer, hovedattraktioner på øen: Achilleion Palace, Kassiopi, Mount Pantokrator, Vlacherna Monastery, Sidari Rocks, Love Canal, Paleokastritsa Beach, Angelokastro Castle.

Discover Cars i mere end 150 lande hjælper dig med at finde den rigtige bil til den bedste pris. 24-timers kundeservice er tilgængelig på 12 sprog hver dag i ugen via chat, telefon eller e-mail.

TIP: Sørg for, at din rejse er behagelig, vær fuldstændig beskyttet, når du lejer en bil, vælg fuld forsikring!

Vælg mellem eksklusive biludlejningsaftaler, book på forhånd i lufthavnen!

Søg, Sammenlign og Spar op til 70%! ✓ Ingen skjulte omkostninger ✓ Ingen reservationsgebyrer ✓ Gratis afbestilling. Stort valg, 500+ Trusted Udbydere, stærkt anbefalet af vores kunder.