Sorrento halvøen

Sorrento halvøen

Sorrento-halvøen ligger i det sydlige Italien, omgivet af steder som Napolibugten og Cape Campanella. Her finder du Amalfikysten (UNESCOs verdensarvsliste) samt selve byen Amalfi.

Kendt som sirenernes land, der siges at bo i Li Galli (en lille øgruppe ud for halvøens sydlige kyst), er området vest for Sorrento en mere afsondret, men samtidig den smukkeste del af landet.

Slyngede veje snor sig gennem bakker dækket af oliventræer og citronlunde, søvnige landsbyer og små fiskerihavne. Der er en vidunderlig udsigt fra alle dens segmenter, hvoraf den smukkeste er Punta Campanella, det vestligste punkt på Sorrento -halvøen. Capri ser forførende tæt ud set herfra.

Den mere udviklede og mindre kendte kystlinje vest for Sorrento, et område øst for byen, beskytter den længste sandstrand i området, Spiaggia di Alimuri i Meta og de romerske villaer i Castellammare di Stabia. Fra Castellammare kan du tage svævebanen til toppen af ​​Monte Faito, som er 1092 meter høj.

Billeje Sorrento halvøen

Discover Cars i mere end 150 lande hjælper dig med at finde den rigtige bil til de bedste priser. 24-timers kundeservice er tilgængelig på 12 sprog hver dag i ugen via chat, telefon eller e-mail. Book bil nu med Discover Cars, det er nemt at leje en bil i Sorrento halvøen.

Se de bedste tilbud på biludlejning ét sted, og book din bil på få minutter til din planlagte ferie på Sorrento halvøen.

TIP: Undgå at vente og stå i kø, book på forhånd i lufthavnen!

Søg, Sammenlign og Spar op til 70%! ✓ Ingen skjulte omkostninger ✓ Ingen reservationsgebyrer ✓ Gratis afbestilling. Stort valg, 500+ Trusted Udbydere, stærkt anbefalet af vores kunder.

Afhentningssteder: Napoli lufthavn, Nice lufthavn

taxi fare, transzfer