Lanzarote lufthavnBilleje Lanzarote lufthavn

Lanzarote er en mystisk vulkanø på De Kanariske Øer, der er meget rig på naturlige attraktioner. Kontrasten af ​​lange gyldne sandstrande, sorte sandede bugter, vulkanske klipper og krystalklart blåt hav, med røgfyldte kratere dannet af vulkanudbrud, fortryller miljøet til et ægte udenjordisk landskab.

Det specielle månelandskab blev skabt ved udbruddet af næsten 100 vulkaner, hvorfor øen også kaldes “Øen med de hundrede vulkaner.” Ligesom andre medlemmer af De Kanariske Øer blev Lanzarote en del af et UNESCO-udpeget biosfærereservat i 1993. I den sydlige del af øen ligger Timanfaya National Park, som er gjort til en unik attraktion af sine unikke klipper og sjældne planter, hvor vi kan få et særligt skue.

Lanzarotes hovedstad, Arrecife, en tidligere lille fiskerlandsby med sine elegante butikker og butikker, er en destination for shoppingentusiaster. Ved siden af ​​havnen ligger to store fæstninger, San José og San Gabriel. Fra byens havn kan du nå andre øer og byer på De Kanariske Øer, såsom Las Palmas Gran Canaria, Puerto Rosario Fuerteventura eller Santa Cruz Tenerife. Selvom Lanzarote ikke kan prale af så lange og berømte strande som dens sydlige nabo Fuerteventura, har den smukke strande, der er gode til at slappe af og endda surfe. En af de mest kendte er Papagayo, som er en skalformet strand dækket med lille snehvidt sand, udover populære strande er også Playa Blanca, Playa Mujeres, Playa El Pozo, Caleta del Conger, Puerto Muelas. Lanzarote har et subtropisk-ørkenklima med behageligt varmt vejr året rundt og er ligesom de andre øer velegnet til vinterferier.

Discover Cars i mere end 150 lande hjælper dig med at finde den rigtige bil til den bedste pris. 24-timers kundeservice er tilgængelig på 12 sprog hver dag i ugen via chat, telefon eller e-mail.

TIP: Sørg for, at din rejse er behagelig, vær fuldstændig beskyttet, når du lejer en bil, vælg fuld forsikring!

Vælg mellem eksklusive biludlejningsaftaler, book på forhånd i lufthavnen!

Søg, Sammenlign og Spar op til 70%! ✓ Ingen skjulte omkostninger ✓ Ingen reservationsgebyrer ✓ Gratis afbestilling. Stort valg, 500+ Trusted Udbydere, stærkt anbefalet af vores kunder.