Fuengirola

Fuengirola

Fuengirola, en af ​​de mest populære destinationer på Costa del Sol, ligger kun 25 kilometer væk fra Málaga lufthavn. Med mere end 8 kilometer strande og en middelalderlig maurisk fæstning er det ikke underligt, at Fuengirola er det største valg for så mange mennesker. Så meget som andre byer omkring Costa del Sol var Fuengirola kun en lille fiskerby for nogle få årtier siden, men alligevel er den blevet en levende storby med karakter.

I oldtiden var det kendt som Suel eller Suhayl. Det ligger på den centrale kyst i Málaga-provinsen, Spanien og integreres godt i regionen Costa del Sol. Området har et typisk subtropisk middelhavsklima med gennemsnitstemperaturer på 18 ° C årligt og gennemsnitlige sommertemperaturer over 30 ° C. Fuengirola er fyldt med gode caféer og restauranter, smarte butikker og andre interessante butikker lige ved siden af ​​de fantastiske strande langs kysten, hvilket gør det til et perfekt feriemål.

Hovedtorvet, Plaza de la Constitución, bevarer stadig sin unikke spanske fortryllelse. Det ser malerisk ud i julen og endnu mere attraktivt i Fuengirola-sommeren, når hele byen deltager i en gadefest. En spadseretur ned ad de smalle gågader, der fører ud fra torvet, er en rejse ind i en anden verden af ​​skjulte hemmeligheder og dejlige opdagelser af denne gamle, men venlige andalusiske by.

Billeje Fuengirola

Discover Cars i mere end 150 lande hjælper dig med at finde den rigtige bil til de bedste priser. 24-timers kundeservice er tilgængelig på 12 sprog hver dag i ugen via chat, telefon eller e-mail. Book bil nu med Discover Cars, det er nemt at leje en bil i Fuengirola.

TIP: Undgå at vente og stå i kø, book på forhånd i lufthavnen!

Søg, Sammenlign og Spar op til 70%! ✓ Ingen skjulte omkostninger ✓ Ingen reservationsgebyrer ✓ Gratis afbestilling. Stort valg, 500+ Trusted Udbydere, stærkt anbefalet af vores kunder.

airport taxi fuengirola, Alicante lufthavn, Gran Canaria lufthavn, billeje Los Gigantes