Alicante lufthavnBilleje Alicante lufthavn

Byen Alicante i Spanien har Alicante-Elche lufthavn (ALC), som er den 5. travleste lufthavn i Spanien. Det ligger 9 km sydvest for Alicante. De nærmeste større byer med lufthavne er Valencia, 160 km væk, og Murcia, 70 km væk.

Alicante er beliggende i regionen Valencia. Det er hovedstaden i provinsen Alacant og har også en historisk middelhavshavn. Byen har en befolkning på 330.000 og er den næstmest folkerige by i provinsen Valencia.

Dens mest bemærkelsesværdige attraktioner inkluderer Santa Bárbara-slottet, der ligger højt over byen på Benacantil-bjerget. Slottårnet (La Torreta) er også den ældste del. Landets smukkeste promenade, Explanada de España, er prydet med smukke marmorfliser. Barrio de la Santa Cruz ligger i det farverige kvarter i den gamle bydel, hvis særlige træk er, at de små middelhavshuse blev bygget på en bjergskråning, så vi bliver mødt af en smuk udsigt. L’Ereta Park ligger ved foden af ​​Mount Benacantil, på vejen til slottet. Fra Santa Bárbara-slottet til Alicantes gamle bydel byder det på fantastiske vandringsmuligheder, da vi ikke kun rører ved de vigtigste punkter i byen, men også har en smuk udsigt over byen. El Palmeral Park er også populær med promenader, legepladser, søer og vandløb. Bare et par kilometer fra Alicante ved Middelhavet ligger øen Tabarca, som også er et turistcenter.

Ekstra interessepunkter i omegnen er bl.a. Den gotiske basilika Santa Maria og Skt. Nicholas-katedralen i Bari. Santa Faz Kloster ligger 5 km fra byen. Garivan Palace er også en lokal attraktion, der i øjeblikket huser Museum of Fine Arts samt San Fernando Castle. Desuden blev barokstil Casa de La Asegurada, den ældste bygning i byen, bygget i 1685, og her snubler vi over Museum of Contemporary Art. Forsvarstårnene i Huerta de Alicante stiger også i byen, disse er 15-18. århundrede.

Discover Cars i mere end 150 lande hjælper dig med at finde den rigtige bil til de bedste priser. 24-timers kundeservice er tilgængelig hver dag i ugen på 12 sprog via chat, telefon eller e-mail.

TIP: Undgå at vente og stå i kø, book på forhånd i lufthavnen

billeje Malaga lufthavn, billeje Sevilla lufthavn, billeje Menorca lufthavn

Søg, Sammenlign og Spar op til 70%! ✓ Ingen skjulte omkostninger ✓ Ingen reservationsgebyrer ✓ Gratis afbestilling. Stort valg, 500+ Trusted Udbydere, stærkt anbefalet af vores kunder.