Cagliari lufthavnBilleje Cagliari lufthavn

Cagliari lufthavn betjener øen Sardinien, og er en af ​​de mest populære biludlejningsdestinationer i Italien, kun 7 km fra centrum af Cagliari. Lufthavnen har to landingsbaner, og terminalen består af en 3-etagers bygning med en ankomstterminal i stueetagen.

Discover Cars giver dig mulighed for at finde den rigtige biludlejning til dig i Cagliari Lufthavn. Under søgningen kontrollerer reservationssystemet priserne på internationale og lokale biludlejninger, så du behøver ikke bede hvert websted separat om at få det bedste tilbud på biludlejning, her kan du leje en bil, der opfylder dine ideer.

En af de smukkeste havnebyer i Middelhavet inkluderer hele øens historie, dens største attraktioner: St. Remys fæstning, Elefanttårnet, marinaen, det nationale arkæologiske museum. Øen har flere kilometer med sandstrande, krystalklart vand, og strandene Poetto, Cala Luna, Cala Gonone, Chia og Costa Smeralda er et besøg værd.

Beliggende i centrum af Cagliari på Sardiniens sydkyst, er der mange attraktioner, men hvis du vil udforske mere om Sardinien, er biludlejning det rigtige valg for at udforske øens mange andre attraktioner under dit ophold. Oplev de fantastiske naturlige skønheder og historiske steder på Sardinien.
Oplev biler i mere end 150 lande hjælper dig med at finde den rigtige bil til de bedste priser. 24-timers kundeservice er tilgængelig på 12 sprog hver dag i ugen via chat, telefon eller e-mail.

TIP: Undgå at vente og stå i kø, book på forhånd i lufthavnen!

billeje Pisa lufthavn, billeje Bergamo lufthavn, billeje Alghero lufthavn

Søg, Sammenlign og Spar op til 70%! ✓ Ingen skjulte omkostninger ✓ Ingen reservationsgebyrer ✓ Gratis afbestilling. Stort valg, 500+ Trusted Udbydere, stærkt anbefalet af vores kunder.