Bergamo lufthavnBilleje Bergamo lufthavn

Milano Bergamo lufthavn (BGY), også kendt som Orio Al Serio lufthavn, er en lavprislufthavn, som betjener ruteflyvninger, der drives af lavprisflyselskaber. Den ligger 5 km fra Bergamo og 40 km fra Milano og betjener Milanos passagerflytrafik sammen med Linate International Airport og Malpensa International Airport. Den norditalienske by ligger tæt på Comosøen og Milano og ligger ved foden af Alperne med snedækkede bjergtoppe, der gør den til en særlig attraktion.

Discover Cars giver dig mulighed for at finde den rigtige lejebil til dig i Bergamo lufthavn. Under søgningen kontrollerer bookingmotoren priserne hos internationale og lokale biludlejningsfirmaer, så du behøver ikke at tjekke hver enkelt hjemmeside for sig for at få det bedste tilbud på biludlejning, men kan leje en bil, der passer til dine behov.

Byens vigtigste attraktioner omfatter den historisk rige Cittá Alta (middelalderkvarter), Piazza Vecchia (byens hovedtorv), San Vigilio-slottet, Santa Maria Maggiore-basilikaen, Colleoni-kapellet, Palazzo Nuovo, den botaniske have og klokketårnet Campanone, et af byens symboler, hvorfra der er en smuk udsigt over den gamle bydel. Bergamo er en af de få italienske byer, der er fuldstændig omgivet af middelalderlige mure, og de venetianske mure, der omgiver den gamle bydel, er på UNESCO’s verdensarvsliste.

Milano, en af Lombardiets juveler, er en fantastisk destination for en lang weekend, men lufthavnen ligger også inden for rækkevidde af Brescia, hvor Lombardiets største arkæologiske udgravningssted ligger.

Discover Cars i mere end 150 lande hjælper dig med at finde den rigtige bil til den bedste pris. 24-timers kundeservice er tilgængelig på 12 sprog hver dag i ugen via chat, telefon eller e-mail.

TIP: Sørg for, at din rejse er behagelig, vær fuldstændig beskyttet, når du lejer en bil, vælg fuld forsikring!

Vælg mellem eksklusive biludlejningsaftaler, book på forhånd i lufthavnen!

billeje Milano Malpensa lufthavn, billeje Rom Fiumicino lufthavn

Søg, Sammenlign og Spar op til 70%! ✓ Ingen skjulte omkostninger ✓ Ingen reservationsgebyrer ✓ Gratis afbestilling. Stort valg, 500+ Trusted Udbydere, stærkt anbefalet af vores kunder.