Rom Fiumicino lufthavnBilleje Rom Fiumicino lufthavn

Rom Fiumicino Lufthavn ligger ved havet, 32 km fra Rom. Det er Italiens travleste lufthavn, opkaldt efter Leonardo da Vinci, og den håndterer 35 millioner passagerer om året.

Denne afstand kan tilbagelægges på ca. 50 minutter i en udlejningsbil, afhængigt af trafikken. Vi anbefaler primært at køre til Rom for dem, der vil se seværdighederne uden for byen. Rom er meget overbelastet, og nogle steder er ikke tilgængelige i bil.

Nogle af de mindre kendte seværdigheder og aktiviteter:

🟠 Katakomberne.

🟠 Strande. Disse inkluderer Fregene, de usædvanligt rene (såkaldte blå flagstrande) som Sperlonga, Sabaudia eller de lange sandstrande i Civitavecchia.

🟠 Operaen i Rom.

🟠 +1 Udflugt til Pompeji, som engang blev ødelagt af Vesuvs udbrud, og som nu er på UNESCO’s verdensarvsliste. Pompeji ligger 2,5-3 timer i lejebil fra Rom, så det er værd at starte tidligt og eventuelt blive 1 nat. På den måde kan du ikke kun udforske Rom, men også Napoli! Hvis du kommer til Rom i 4-5 dage, er 1,5 dag det hele værd.

Discover Cars i mere end 150 lande hjælper dig med at finde den rigtige bil til den bedste pris. 24-timers kundeservice er tilgængelig på 12 sprog hver dag i ugen via chat, telefon eller e-mail.

TIP: Sørg for, at din rejse er behagelig, vær fuldstændig beskyttet, når du lejer en bil, vælg fuld forsikring!

Vælg mellem eksklusive biludlejningsaftaler, book på forhånd i lufthavnen!

Flere steder at leje bil i Italien: billeje Rom Ciampino lufthavn, billeje Milano Malpensa lufthavn, billeje Alghero lufthavn

Søg, Sammenlign og Spar op til 70%! ✓ Ingen skjulte omkostninger ✓ Ingen reservationsgebyrer ✓ Gratis afbestilling. Stort valg, 500+ Trusted Udbydere, stærkt anbefalet af vores kunder.