Milos Lufthavn

billeje Milos lufthavn


Billeje Milos lufthavn

Milos Island National Airport er en lufthavn i Milos, Grækenland (IATA: MLO). Milos er en ø i Kykladerne. Lufthavnen ligger 5 km sydøst for øens havn.

De ubeboede øer Antimilos og Akradies er også en del af Milos kommune, også kendt som Melos.

Denne storslåede ø og kommune Milos er berømt for sine ikoniske hvidkalkede huse, sine uforfalskede fiskerihavne og sine unikke kirker, for ikke at nævne de smukke solnedgange og solopgange, som er nogle af de mest fantastiske naturbegivenheder og seværdigheder i Middelhavet. Øen Milos har over 40 eksotiske strande, og du kan nyde den solrige kystlinje og den græske ø, den græske livsstil.

En af de mest populære strande er Agios Ioannis Beach. Den er opkaldt efter det lille kapel med udsigt over bugten og er let tilgængelig i bil, men du kan også nå den via en behagelig gåtur langs kysten fra Ornos-stranden.

Den anden strand med en særlig legende – relateret til redningen af skibbrudne – er Sarakiniko Beach. Her er der også mulighed for, at de modige kan dykke fra klipperne.

Milos’ katakomber er også et interessant og usædvanligt syn. Disse strukturer er naturfænomener, der går tilbage til meget tidlige tider, helt tilbage til det 1. århundrede e.Kr. De fungerede som en labyrint til beskyttelse mod romerne.

Papafragas strand og grotter er igen et sjældent naturfænomen. Set ovenfra ligner det næsten en pool. Fra klipperne kan man gå ned til stranden ad en smal sti. Den indeholder mange havgrotter og bugter.

Ud over de naturlige vidundere er det værd at besøge Plaka, den mest befolkede by på øen Milos. Dens hovedattraktion er den storslåede udsigt over Milos-bugten, men den er også rig på historiske skatte. Det er værd at besøge Folklore- og Sandmuseet, slentre gennem de smalle græske gader og beundre de hvidkalkede huse fulde af blomster.

Ikke langt fra Plaka ligger der et par andre landsbyer, som også er et besøg værd: Firopotamos, Klima og Pollonia. Man kan få en lignende oplevelse som i Plaka på disse steder, hvor man også kan finde græsk dyd og tradition.

Discover Cars i mere end 150 lande hjælper dig med at finde den rigtige bil til den bedste pris. 24-timers kundeservice er tilgængelig på 12 sprog hver dag i ugen via chat, telefon eller e-mail.

TIP: Sørg for, at din rejse er behagelig, vær fuldstændig beskyttet, når du lejer en bil, vælg fuld forsikring!

Vælg mellem eksklusive biludlejningsaftaler, book på forhånd i lufthavnen!

Søg, Sammenlign og Spar op til 70%! ✓ Ingen skjulte omkostninger ✓ Ingen reservationsgebyrer ✓ Gratis afbestilling. Stort valg, 500+ Trusted Udbydere, stærkt anbefalet af vores kunder.