Köprülü Canyon

Köprülü Canyon

Köprülü Canyon, også kendt som Green Canyon, er både en kløft og en nationalpark i Antalya-provinsen i Tyrkiet. Det 366 km2 store område blev udpeget som nationalpark af skovbrugsministeriet i 1970’erne.

Kløften er 400 m dyb visse steder og strækker sig over 14 km langs Köprü-floden. Der er fiskerestauranter på rastepladsen, hvor man kan få virkelig berømte, lækre og friske ørredspecialiteter.

Oluklu-broen fra romertiden (Olukluköprü) og Bugrum-broen, der ligger langs Kocadere-bækken, er også smukke seværdigheder. Parken ligger 92 km fra Antalya og er kendt for sit dyreliv og vilde skønhed. Den kan nås ved at tage sidevejen nordøst for Antalya, hvor man tager afkørslen til Taşağıl og Beşkonak for at komme til Köprülü Canyon National Park. En cirkulær, naturskøn rute krydser den, gennem omfattende skove og vandfald, gennem fantastiske landskaber, der fører til nationalparken, Green Canyon, og dette naturreservat er et andet smukt naturskue.

TIP: Undgå at vente og stå i kø, book på forhånd i lufthavnen!

Søg, Sammenlign og Spar op til 70%! ✓ Ingen skjulte omkostninger ✓ Ingen reservationsgebyrer ✓ Gratis afbestilling. Stort valg, 500+ Trusted Udbydere, stærkt anbefalet af vores kunder.

billeje Antalya lufthavn, billeje Istanbul lufthavn