Madeira Botaniske Have

Madeira Botaniske Have

Madeira Botaniske Have, kendt på portugisisk som Jardim Botânico da Madeira, er en botanisk have i Funchal, Madeira, som blev åbnet for offentligheden i 1960. Området var tidligere en del af ejendommen tilhørende familien til William Reid, grundlæggeren af Reid’s Hotel.

Den botaniske have er opdelt i seks områder baseret på dens samling. Ud over de kødfulde planter er der agro-industrielle plantager og adskillige medicinske og aromatiske planter. Ved siden af disse er der forskellige palmer og cykader.

Arboretet ligger i den nordlige del af haven, andre planter i den central-østlige del og landbrugsplantagerne i midten, mens palmerne ligger i den sydlige del af haven. Blomster dækker resten af haven.

Den botaniske have har også en fuglepark (Louro Bird Park) og et naturhistorisk museum. Der er en samling på omkring 300 eksotiske fugle, bl.a. blå og gule araer, kakaduer, papegøjer og lorier i den eksotiske fuglepark.

TIP: Undgå at vente og stå i kø, book på forhånd i lufthavnen!

Søg, Sammenlign og Spar op til 70%! ✓ Ingen skjulte omkostninger ✓ Ingen reservationsgebyrer ✓ Gratis afbestilling. Stort valg, 500+ Trusted Udbydere, stærkt anbefalet af vores kunder.

billeje Funchal lufthavn, billeje Lissabon lufthavn, billeje Porto lufthavn