Antalya lufthavnBilleje Antalya lufthavn

Antalya lufthavn, en af ​​de travleste internationale lufthavne i Tyrkiet, ligger i Antalya med det tyrkiske navn Antalya Havalimanı, en international forkortelse for AYT. Det ligger 13 kilometer nordøst for Antalya centrum, især i sommersæsonen, som er den travleste periode på grund af middelhavsklimaet og det smukke landskab. Det er den tredje travleste destination i Tyrkiet med flere kendte flyselskaber til rådighed: Austrian Airlines, British Airways, EasyJet, Lufthansa.

Antalya er den 5. mest folkerige by i Tyrkiet med mere end 1 million indbyggere beliggende på den tyrkiske riviera. Byens centrum kaldes Kaleici-distriktet. Det har en rig historie med hensyn til historie, som det fremgår af Hadrians port, som blev bygget i det 2. århundrede, men vi bliver mødt af utallige historiske steder i byen. Hıdırlık-tårnet blev brugt til orientering i oldtiden med flere minareter som Kesik og Yivli samt İskele-moskeen fra det 19. århundrede.

Blandt de største attraktioner er Karaalioglu Park, som ligger næsten lige ved havet. Svævebanen Tünektepe, der er bygget i de senere år, kan tilbyde os en særlig spændende udsigt over havet og byen, en elevator fører besøgende til det fyrreskov-overdækkede Tünektepe-bjerg, der er mere end 600 meter højt. .

Düden-vandfaldet, 10 km fra byen og en del af en smuk park, er også et besøg værd. Hvis du ikke vil gå glip af museerne, skal du besøge Antalya Arkæologiske Museum samt Ataturk Museum. Byen er også fuld af festivaler: filmfestival, folkemusikfestival, opera og balletfestival. Den ægte middelhavsatmosfære bringes til os af Antalya Aquarium og Konyaaltı Beach. Sidstnævnte er den mest populære strand i området, hvor det er værd at tage en dukkert i det krusende blå hav dækket af en sandstrand.

Discover Cars i mere end 150 lande hjælper dig med at finde den rigtige biludlejning til de bedste priser. 24-timers kundeservice er tilgængelig på 12 sprog hver dag i ugen via chat, telefon eller e-mail.

Under søgningen kontrollerer reservationssystemet priserne på internationale og lokale biludlejninger, så du behøver ikke forespørge på hvert websted separat for at få den bedste biludlejningsaftale. Du kan leje en bil, der opfylder dine ideer. Antalya lufthavn biludlejning gjort let.

TIP: Undgå at vente og stå i kø, book på forhånd i lufthavnen!

billeje Istanbul lufthavn, billeje Dubai lufthavn

Søg, Sammenlign og Spar op til 70%! ✓ Ingen skjulte omkostninger ✓ Ingen reservationsgebyrer ✓ Gratis afbestilling. Stort valg, 500+ Trusted Udbydere, stærkt anbefalet af vores kunder.