Torremolinos

Torremolinos

Torremolinos er et populært badeby i det sydlige Spanien på Costa del Sol. Med sine smukke strande og vedvarende behageligt, solrigt vejr er det et perfekt badested. Byen ligger 12 km fra Malaga og 8 km fra Malaga lufthavn.

Calle San Miguel tilbyder butikker, barer, caféer og restauranter, de vigtigste strande på den 7 km lange promenade: El Bajondillo, La Carihuela, Los Álamos, Playamar, feriebyen er ikke tilfældigt en af ​​de mest populære feriedestinationer på Costa del Sol.

Discover Cars giver en simpel søgning, du kan få adgang til det aktuelle biltilbud i Torremolinos eller i Malaga lufthavn ved at indtaste afhentningssted og afhentningsdato.

Byen blev grundlagt som en lille fiskerby, men er nu blevet et af de vigtigste turistmål. Antallet af solskinsdage om året overstiger tre hundrede, klimaet er behageligt hele året, og dens langsomt uddybende, fine sandstrand tiltrækker feriegæster. Hvis du vil udforske flere attraktioner og endnu flere strande på Costa del Sol, bør du helt sikkert leje en bil.

Torremolinos tilbyder strande af høj kvalitet, varieret gastronomi og et væld af fritidsaktiviteter. Der er også en krokodillepark og Aqualand i byen, som tilbyder gode aktiviteter.

Billeje Torremolinos

Discover Cars i mere end 150 lande hjælper dig med at finde den rigtige bil til de bedste priser. 24-timers kundeservice er tilgængelig på 12 sprog hver dag i ugen via chat, telefon eller e-mail. Undgå at vente og stå i kø, book din bil nu på forhånd, biludlejning i Torremolinos nemt.

TIP: Undgå at vente og stå i kø, book på forhånd i lufthavnen!

Søg, Sammenlign og Spar op til 70%! ✓ Ingen skjulte omkostninger ✓ Ingen reservationsgebyrer ✓ Gratis afbestilling. Stort valg, 500+ Trusted Udbydere, stærkt anbefalet af vores kunder.

taxi fare, autóbérlés Torremolinos

Afhentningssteder i nærheden af ​​Torremolinos: Alicante lufthavn