Faliraki

Faliraki

Feriebyen Faliraki ligger syd for Rhodos, booker du overnatning her, kan du med fordel afhente din forudbestilte bil i Rhodos lufthavn ved ankomsten til lufthavnen. Dette er en af ​​de nemmeste måder at rejse længere fra lufthavnen og udforske øen under din ferie. Resortet ligger kun 16 km fra lufthavnen og kan nemt nås i bil på 25-30 minutter.

Faliraki besøges hovedsageligt af unge mennesker takket være dets mange taverner og barer, men det er også hjemsted for en af ​​de længste, langsomt dybere sandstrande på øen, hvilket gør det til et ideelt feriemål for familier med små børn, hvilket gør det til et velegnet valg for alle aldre.

Mellem de smukkeste strande i byen ligger Ladiko og Anthony Quinn Bay, som er let tilgængelig med lejet bil på få minutter.

En af de smukkeste strande på øen er sandstranden Tsambika Beach, der ligger mellem Faliraki og Lindos.

Se de bedste tilbud på billeje ét sted, og bestil din bil i et par minutter til din ferie på Rhodos.

Rhodos, den fjerdestørste græske ø og det største medlem af Dodekaneserne øgruppen, venter feriegæster med fremragende strande, fantastisk klima og antikke og middelalderlige monumenter. De mest berømte seværdigheder i øens hovedstad er Stormestrenes Palads, Knights Street, Rhodos Colossus, Apollo-kirken, Rhodos Arkæologiske Museum, men hovedseværdighederne på øen omfatter også Lindos-citadellet, Sommerfugledalen, Kameiros-ruinerne, stranden.

Billeje Faliraki

Hvis du vil udforske flere attraktioner og endnu flere strande på øen Rhodos, bør du bestemt beslutte dig for at leje en bil.

Discover Cars i mere end 150 lande hjælper dig med at finde den rigtige bil til de bedste priser. 24-timers kundeservice er tilgængelig på 12 sprog hver dag i ugen via chat, telefon eller e-mail. Book bil nu med Discover Cars, det er nemt at leje en bil i Faliraki.

TIP: Undgå at vente og stå i kø, book på forhånd i lufthavnen!

Søg, Sammenlign og Spar op til 70%! ✓ Ingen skjulte omkostninger ✓ Ingen reservationsgebyrer ✓ Gratis afbestilling. Stort valg, 500+ Trusted Udbydere, stærkt anbefalet af vores kunder.

Heraklion lufthavn, Athen lufthavn, autóbérlés Faliraki, Lefkas