Marbella

Marbella

Marbella er en by i det sydlige Spanien. Byen har en betydelig arkæologisk arv med mange museer og foredragssale samt kulturelle programmer med arrangementer lige fra reggaekoncerter til operaforestillinger, der tilbyder et meget bredt spektrum til interesserede.

Marbellas gamle bydel omfatter de gamle bymure og byens to historiske forstæder, Barrio Alto mod nord og Barrio Nuevo mod øst.

Marbella Golden Mile er en berømt del af landsbyen, som strækker sig over 6,4 km, starter i den vestlige del af Marbella og strækker sig til Puerto Banús. Her kan du se mange paladser, strukturer og godser, omgivet af smuk natur.

Marbella har 27 km kystlinje, hvilket giver terræn til flere strande, kysten er typisk sandet eller stenet.

Det har også flere museer, såsom Bonsai Museum eller Museum of Mechanical Arts. Desuden fungerer det det meste af året som mødested for forskellige festivaler såsom Bernabe Fair og Fiesta, forskellige musikalske og sportslige begivenheder, pilgrimsrejser.

Billeje Marbella

Discover Cars i mere end 150 lande hjælper dig med at finde den rigtige bil til de bedste priser. 24-timers kundeservice er tilgængelig på 12 sprog hver dag i ugen via chat, telefon eller e-mail. Undgå at vente og stå i kø, book din bil nu på forhånd, Marbella biludlejning nemt.

TIP: Undgå at vente og stå i kø, book på forhånd i lufthavnen!

Søg, Sammenlign og Spar op til 70%! ✓ Ingen skjulte omkostninger ✓ Ingen reservationsgebyrer ✓ Gratis afbestilling. Stort valg, 500+ Trusted Udbydere, stærkt anbefalet af vores kunder.

airport taxi, Lanzarote lufthavn, Gran Canaria lufthavn, Madrid lufthavn, Alicante lufthavn