Madrid lufthavnBilleje Madrid lufthavn

Adolfo Suárez Madrid-Barajas Lufthavn (MAD) i Spanien, kortere og bedre kendt som Madrid-Barajas Lufthavn, er den travleste og største lufthavn i Spanien, den næststørste i Europa, efter Paris Charles de Gaulle Lufthavn. Med hensyn til persontrafik ligger den på sjetteplads i Europa. Det er kun 10 km fra Madrid. Madrid er Spaniens hovedstad med 3,3 millioner indbyggere, men hvis man ser på dens udkant, 6,5 millioner. Det betragtes som den næststørste hovedstad i Europa.

Det har et meget rigt og farverigt kulturliv. Den mest kendte er den såkaldte Art Triangle, der ligger langs Paseo del Prado og omfatter tre hovedmuseer: Prado-museet, Thyssen Bornemisza-museet og Reina Sofía-museet. Prado -museet og kunstgalleriet er også særligt fremtrædende og repræsenterer en af ​​de smukkeste europæiske kunstsamlinger i verden fra det 12. til det tidlige 19. århundrede. Samlingen består af værker af berømte malere som Goya, Velázquez, El Greco, Rubens, Titian, Hieronymus Bosch, José de Ribera. Blandt de mange museer og kulturinstitutioner er det også værd at nævne National Archaeological Museum eller Natural History Museum.

Auditorio Nacional de Música er det vigtigste sted for koncerter med klassisk musik i Madrid. Teatro Real Madrids hovedoperahus ligger lige foran det kongelige palads i imponerende omgivelser.
Hvis vi også elsker den boheme kunst, leder vi efter den i den bedste by, da Madrid er kendt for sin boheme kultur såvel som sin kunst. Alternative og ekspressive kunstforestillinger findes mest i byens centrum, det er et besøg værd i Ópera, Antón Martín, Chueca og Malasaña på spansk. Der er flere festivaler i Madrid, herunder Festival of Alternative Arts.

Lad os dog heller ikke glemme det spanske køkken. Madrids gastronomiske liv er virkelig mangfoldigt, fuld af typisk spansk mad. Under vores gåtur kan vi møde mange restauranter og forplejningsenheder, det er værd at prøve den særlige smag, for at smage noget typisk spansk mad.

Discover Cars i mere end 150 lande hjælper dig med at finde den rigtige bil til den bedste pris. 24-timers kundeservice er tilgængelig på 12 sprog hver dag i ugen via chat, telefon eller e-mail.

TIP: Sørg for, at din rejse er behagelig, vær fuldstændig beskyttet, når du lejer en bil, vælg fuld forsikring!

Vælg mellem eksklusive biludlejningsaftaler, book på forhånd i lufthavnen!

Andre afhentningssteder: Amsterdam lufthavn, Dublin lufthavn

Søg, Sammenlign og Spar op til 70%! ✓ Ingen skjulte omkostninger ✓ Ingen reservationsgebyrer ✓ Gratis afbestilling. Stort valg, 500+ Trusted Udbydere, stærkt anbefalet af vores kunder.