Sidari

Sidari

Sidari er et populært feriested på nordkysten af ​​øen Korfu, 40 km fra lufthavnen.

Der er mange barer, pubber, karaoke og levende underholdning. Det meste af Sidaris overnatningsmuligheder er samlet omkring strandene, men nogle af de større hoteller ligger også i byens mere rolige forstæder.

Discover Cars giver en simpel søgning, du kan få adgang til det aktuelle biltilbud nær Korfu Lufthavn ved at indtaste afhentningssted, afhentnings- og afleveringsdato.

Sidari plejede at være to mindre kystlandsbyer forbundet af en lang sandstrand og to mindre. Som et resultat af blomstrende turisme fusionerede landsbyerne og skabte et stadig mere populært feriested. Hovedattraktionen ved badebyen er en af ​​de mest populære strande på øen, som skylder sin popularitet til Canal d’Amour-bugten, den vil vare evigt. Ikke langt fra bugten og i gåafstand ligger Sidari Strand, som også er udstyret med liggestole og parasoller.

Billeje Sidari

Discover Cars i mere end 150 lande hjælper dig med at finde den rigtige bil til de bedste priser. 24-timers kundeservice er tilgængelig på 12 sprog hver dag i ugen via chat, telefon eller e-mail. Book bil nu med Discover Cars, det er nemt at leje en bil i Sidari.

Se de bedste tilbud på biludlejning ét sted, og book din bil på få minutter til din planlagte ferie på Sidari.

TIP: Undgå at vente og stå i kø, book på forhånd i lufthavnen!

Søg, Sammenlign og Spar op til 70%! ✓ Ingen skjulte omkostninger ✓ Ingen reservationsgebyrer ✓ Gratis afbestilling. Stort valg, 500+ Trusted Udbydere, stærkt anbefalet af vores kunder.

airport taxi Corfu, autóbérlés Korfu repülőtér, billeje Athen lufthavn, billeje Korfu lufthavn