Laganas

Laganas

Laganas er et af de mest populære feriesteder på øen Zakynthos og ligger på øens sydkyst, 10 km fra Zakynthos by, og er et populært feriemål.

Sandstranden strækker sig over flere kilometer og er en af de længste i Grækenland. Byen byder på et bredt udvalg af underholdning: restauranter, caféer, tavernaer, barer, pubber, diskoteker og er et af de mest livlige feriesteder på øen Zakynthos. Den sammenhængende sandstrand er lavvandet og bliver langsomt dybere, hvilket gør den til et ideelt feriested for alle aldre med et bredt udvalg af vandsportsmuligheder.

Fra feriebyen kan man tage på bådture til de omkringliggende mindre øer Pelouzo, Marathonisi og Cameo. Der er adgang til øen Marathonisi (skildpaddeøen) med motorbåd, og på dagsture fra byen kan man tage på tur til Navaggio-bugten eller øen Kefalonia.

Øens største attraktioner er Kalamaki, Argassi, Porto Limnionas-stranden, Banana Beach, Xigia-stranden og de blå grotter.

Zakynthos ligger i den vestlige del af Grækenland og er den sydligste af de Ioniske Øer og den tredjestørste ø. Med sine laguner, blå huler og storslåede strande er det en af de smukkeste græske øer. Den mest berømte naturlige attraktion er Navagio-stranden, hvor den hvide sandstrand og det blå hav ledsages af et skibsvrag, og hvor havbugten er omgivet af hundredvis af meter høje klipper. Øen er et fantastisk sted for feriegæster at slappe af på, med kvalitetshoteller, underholdning og vandsport.

TIP: Undgå at vente og stå i kø, book på forhånd i lufthavnen!

Søg, Sammenlign og Spar op til 70%! ✓ Ingen skjulte omkostninger ✓ Ingen reservationsgebyrer ✓ Gratis afbestilling. Stort valg, 500+ Trusted Udbydere, stærkt anbefalet af vores kunder.

billeje Heraklion lufthavn, billeje Korfu lufthavn, billeje Athen lufthavn, billeje Santorini lufthavn, billeje Zakynthos lufthavn