Nerja

Nerja

Nerja ligger på kysten af ​​den østlige del af Málagas Costa del Sol, omkring 50 kilometer væk fra hovedstaden i provinsen. Nerja var engang bare en lille fiskerby, ligesom halvdelen af ​​byerne langs Costa del Sol. Nu har den en befolkning på over 22.000 og kan tilbyde mere end bare frisk fisk til sine besøgende.

Nerja er omgivet af en naturskøn bjergkæde, Sierra Almijara, mod øst, hvilket hjalp byen med at undgå at blive ødelagt af det konkrete højhus-himmelskraber-scenarie, der er barndomsfeberen på ethvert kystresort.

De ældste kvarterer i byen er stadig stort set uændrede med sine smalle, snoede gader, hvidkalkede huse og smedejernsterrasser, der flyder over med pelargonier. Den mest spektakulære del af Nerja er imidlertid den berømte Balcón de Europa, en storslået promenade langs kanten af ​​en tårnhøj klippe, engang stedet for et stort maurisk slot, med en flot panoramaudsigt over kysten mod en fantastisk baggrund af diset blå bjerge .

Nerja kan prale af en 16 kilometer bred sektion langs kysten med puddersand og glitrende klart vand. Alle større vandsportsgrene er tilgængelige rundt omkring i byen, herunder vandski, dykning og sejlads. Men Nerjas mest eventyrlige attraktioner er utvivlsomt de fascinerende grotter, der ligger kun tre kilometer væk fra centrum af byen. De omfatter uvurderlige forhistoriske arkæologiske skatte såsom malerier, der er over 20.000 år gamle.

En af de enorme naturlige huler er blevet omdannet til en koncertsal, hvor der i sommerhalvåret opføres mange forestillinger. Hver sommer fejrer Nerja den internationale grottefestival med deltagelse af mange internationale topunderholdere.

Billeje Nerja

Discover Cars i mere end 150 lande hjælper dig med at finde den rigtige bil til de bedste priser. 24-timers kundeservice er tilgængelig på 12 sprog hver dag i ugen via chat, telefon eller e-mail. Undgå at vente og stå i kø, book din bil nu på forhånd, Nerja biludlejning nemt.

TIP: Undgå at vente og stå i kø, book på forhånd i lufthavnen!

Søg, Sammenlign og Spar op til 70%! ✓ Ingen skjulte omkostninger ✓ Ingen reservationsgebyrer ✓ Gratis afbestilling. Stort valg, 500+ Trusted Udbydere, stærkt anbefalet af vores kunder.

Taxi fare Malaga to Marbella, autóbérlés Nerja, Lanzarote lufthavn, Gran Canaria lufthavn, Madrid lufthavn, Malaga lufthavn, Barcelona lufthavn